אתם בטח מכירים את זה

jess ועוד

New member
אתם בטח מכירים את זה

ההתרגשות ההכנות הנכונות שהנה זה הדבר הנכון עוד בליינד דייט ואכזבה בסופה .... אני לא אתחיל לספר על שלי כי אין לי מספיק מקום או זמן אבל אני אצרף לכם משהו נחמד

@@

New member
באמת נחמד

לפחות העלה לי חיוך קטן מכל היום "העמוס" הזה תודה

mariana

New member
יפה שלי../images/Emo68.gif

קראתי את ההודעות שהיו פה מהפורום של נשואים נשואות ופשוט הרגשתי שהם עושים מאיתנו צחוק. עם ההתנהגויות שלהם נראה בגלל זה הם חצאי נשואים ורובם גרושים. אבל לא הספקתי לקרוא את מה שההיא רשמה בפורום נשואים נשואות שאת כעסת עליה. הרי מחקו את זה ואם את יכולה לספר לי אז הכל יהיה לי ברור. מה חדש חוץ מזה? התקשרתי אלייך אתמול בסביבות 9 בערב בטח ישנת. שיהיה לך אחלה יום
אוהבת

mariana

New member
אוף איזה באסה

כתבתי הודעה והיא לא נישלחה לי. נשמה מזמן לא ראינו אותך שמעתי שעברת בדיקה ומצאו לך סכרת, זה לא כל כך נורא פשוט תצטרכי לא לאכול הרבה סוכרים, אני בטוחה שישנם מאכלים אחרים הרבה יותר טעימים, יש לך עוד חודשיים וזה לא הרבה זה יעוף לך. הרי את ואנחנו רוצים שהנסיכה תיהיה בריאה ושלמה. את יודעת שגם אשתו של אחי ניכנסה סוף סוף להריון אחרי מאמצים של שנה ואני מזה שמחה כי עכשיו יהיו לי שתי נסיכות, אחת שלך ואחת של אחי. וחוץ מזה אהבתי את המאמר של הדייטים, בגלל זה אני בחיים לא רוצה דייט, פעם אחת הייתה לי ומספיק לא רוצה יותר. אוהבת ומתגעגעת וכמובן שיהיה לך בהצחלה

jess ועוד

New member
למה אתם מאריכים לי ת´הריון

אני באמצע שמיני מה שאומר שנשארו לי עוד חמישה שבועות ואולי עוד 2 הריון רגיל הוא עד שבוע 40 ואפשר למשוך עד 42 ואני כבר בשבוע 35

שלהבת38

New member
פשוט..חמוד!! ../images/Emo6.gif

קראתי את זה עם חיוך רחב על הפנים....חמוד מאוד..

ronen1981

New member
בחורה נבזית........משהו.....

אז נפלה על בחור לא הכי מושלם בעיניה זאת סיבה לכתוב מאמר ולרדת עליו?? סתם מגעילה מתלהבת מעצמה שלא פלא שהיא לבד. חוץ מזה זה אפילו לא בלינדיט אלה סתם שיחות גישושים שהיא מרוב שהיא נואשת משכה אותם אל מעבר למה שצריך והגיע לסיחת טלפוו בשלבים נורא מוקדמים.

ronen1981

New member
צהרים לכולם.

כן כן אני היום עכשיו קצת רע מודה ומתודה . מתחשק לי להיות רע די נמאס כל הזמן להיות טוב ונחמד לפעמים זה כייף להיות רע שיפחדו להתקע לך לפני הרגלים. היום היה לי יום לחוץ ביותר ובסוף הוא עבר איכשהו בצורה סבירה. עוד זמן מה יש לי מסיבת יום הולדת ומחר עוד מסיבת יום הולדת. וזכרים את הבחורה שנפגשתי איתה לא מזמן השבוע. אז צלצלתי אליה היום (אתמול שמרתי על נתק תקשורתי שנסיון החיים שלי לימד אותי שרק מדליק את הבת יותר) ולא תפסתי אותה ואז היא החזירה צלצול והיתי בשיחה (ולא עברתי אליה) ואז אחרי זמן מה צלצה שוב ודיברנו והצאתי לה להפגש ביום שבת והיא התלהבה והסכימה (אני חושב שאני מוצא חן בעיניה
) מכל מקרה עושה רושם שאם אני רוצה תיהיה לי חברה חדשה והאמת אני חושב למה לא היא ד חמודה וסבירת מראה ומזמן לא התמזמזתי עם בחורה ולא הרגשתי את הגוף החלק שלה צמוד לשלי ו(זה לא הפורם המתאם) ... מה קורה אצלכם?

jess ועוד

New member
מה קרה לך רונן גם אתה 1.60 מ´??

או שאתה במחזור???? חחחחח... סתם סתם בטח עלה לך לראש כל המערכת החדשה של השעות והימים ומערכת הקולנוע הביתית והעובדה שאתה מוקף בנות וימים של ים ובכלל שמש לא עושה לך טוב מה קורה חוץ מזה ????? הכל טוב ???? גם אני יודעת להיות רעה...

ronen1981

New member
בוקר טוב לכולם...

את הבוקר ביליתי בחברת החניך שלי היה יופ פעילויות ויצירה כייף למדי. ובערב אני הולך למסעדה לחגוג יום הולדת של ידידה. אתמול היה נחמד למדי במסיבה . לשאלתך אני 180 ס"מ. ויש שיגידו שגבר כל יום נכנס למחזור :). ומה אני יגיד לך אני סובל כל הבנות האלה שרק רוצות לנצל אותי איך אפשר כך
מה נשמע אצלך?

למעלה