אתם באמת חושבים

daniel...

New member
אתם באמת חושבים

שיהיה משהו בין הרמיוני ורון כי בעצם הוא רק הסתכל אליה בנשף ששם היא לא בדיוק היתה עצמה. והם גם בכל זאת חברים הכי טובים והכל. חוץ מזה עם יהיה בניהם משהו הספר לא יהפוך למשהו יותר בסגנון של דוסון קריק? כי בעצם הארי פוטר אמור להיות ספר לילדים. אני גם לא חושבת שזה הסגנון כתיבה של גיי קיי רולינג. אבל מי יודע יכול להיות. דניאל

Asafpotter

New member
לקרוא לגזור ולשכוח!!!!!!!!!!

אני מכיר כמה אנשים שלא סבלו אחד את השני וניהו החברים הכי טובים (בקטע הזה אתם מתבקשים לעצום את העניים, אבל אם תרצו אין זו אגדה או שאולי כן) לפי איך שרולינג הציגה את הארי בגיל 14 אני יכול להאריך שעד גיל 17 הארי פוטר יהיה איזה סרסור שאף אחד לא מכיר ויעיפו אותו מבית הספר ובסוף הכל יתגלה הארי פוטר (עירבוב מילים כמו טום רידל)* הוא פטי* (רררררררר). בקשר לר´ אל תבכו על חלב שנפך....... רעיון דפוק ביותר לפאנפיק אני מבקש תתחשבו בשעה של ההודעה!

Nagini Potter

New member
תיקון טעות:

הארי פוטר הוא לא, אבל <לא> ספר ילדים! אמא שלי בת 50 מתה עליו, סבתא שלי (בת שמונים ומשהו אם זה ממש משנה) גם קוראת, ויש המון מבוגרים שקוראים. הארי פוטר הוא ספר לכל הגילאים! (חוץ מ5 ומטה...) Nagini Potter "אל תבכה על חלב שנשפך, אבל בכה גם בכה על פרה שהתפצלחה!"

Asafpotter

New member
אני בעד שיעיפו את הארי מבית הספר זה

יצור עולם אחר מסגרת חדשה לסיפור...

daniel...

New member
שאמרתי ספר ילדים לא התכוונתי

שזה ספר שמבוגרים לא קוראים או משהו כזה אני מכירה הרבה מבוגרים שקראו אותו אפילו סבתא שלי קראה אותו. אבל תאמינו או לא שגיי קיי.... כתבה את הספר הספר נועד לילדים ובגלל זה אם תשימו לב הוא גם כתוב בשפה פשוטה ובגלל זה (ראיתי שמישהו כתב שזה לא ספר עמוק במיוחד)הוא גם לא עמוק במיוחד. וחוץ מזה גם ילדים בגיל פחות מ-5 קוראים או שיותר נכון מקריאים להם אותו (אלוהים יודע מה הם מבינים מכל הסיפור). דניאל

למעלה