אתם באמת חושבים ש..

davidmaur

New member
השלמות הפנימית

היא לא קלת השגה ,אלא דרושה עבודה קשה וסזיפית עם תשואה נאה מובטחת. את מאוד צעירה ואין לך שום סיבה להתייאש!

תקשיבי...

אני באמת יכולה להבין אותך...לך יש את ההרגשה הזו כמה זמן כבר?בערך מגיל 14? אני בת 21 עוד מעט ומגיל 14 אני לא מצליחה להנות מדברים...ככה זה החיים...זה חרא...אין לי מה להגיד כדי לעזור לך,הלוואי והיה פתרון,אבל אין..צריך להשלים עם החיים ולחיות עם ההרגשה הזו...אולי עוד יהיה טוב פעם,אולי עוד הרבה הרבה זמן....

לא..

אני מאמינה שכל עוד אנחנו חיים אפשר לשנות את מה שאנחנו רוצים. ואני יצליח.. דרך סדנאות אמונה ..לא יודעתת.. אבל איכשהוא אני יצליח .. חייבים..

nehud

New member
אלו מלים

את ההצלחה תעבירי להווה גם במידה והיא קטנה ואפילו קטנה מאוד אין צורך להמתין לעתיד - אפשר להנות מהצלחות קטנות דוגמאת הצלחתי לעורר עניין באנשים לעזור למרות שלא הכירו אותי כלל (מייצר ביטחון!!!) אני מסוגלת לתת עצה למבוגרת ממני (הודעה אחרונה) זכרי ותפעלי על פי האימרה ,החיים הם כמו שרואים אותם (זוית ראיה) וכמו שעושים אותם (מנהיגות עצמית) ואת מראה מנהיגות למרות הקושי הגדול, בהצלחה ואהבה אהוד

nehud

New member
ערב טוב דוד

דברי באו בהתייחס לאמירת ",,הדבר היחיד שאני רוצה זה שכולם יחיו בהרמוניה.." להבנתי יש פער בין הרצון להיות בהרמוניה עם ההוויה (אחרים) לבין הרצון שהאחרים יהיו בהרמוניה, מובן שכאשר אינך מקבל את האחרים כפי שהם אתה נמצא בדיסהרמוניה עם ההוויה וכאשר אתה מצפה שהאחרים יהיו בהרמוניה (איזה סוג של הרמוניה?) , אתה נמצא במחשבה אנוכית כיצד העולם צריך או חייב להתנהל וכמובן מציק לך / לה שהעולם אינו מתנהג כפי שאתה מצפה, בחרתי לנסות לנהל שיחה , חקירה מעמיקה ? אינה במסגרת ההחלטה שלי , העזרה רק לזה/ זו המוכן לקבל באהבה אהוד

למעלה