אתם אשמים!!!!!

אבי בן 1231

Well-known member
כך אמר רב ידוע, שלא הספקתי לקלוט את שמו.
כן ................... אנחנו אשמים ואפילו אני אישית אשם שהם חיים בצפיפות!!!!
ואגלה סוד שאותו אני שומר כבר כ 40 שנה במשך כל השנים האלה עברתי בבתי חרדים בבני ברק, מאה שערים ואפילו בשכונות ויז'ניץ ובעלתי את נשות החסידים העוסקים בעבודות הקודש ואינם מסוגלים לאחר יום מפרך בחיידר לספק את תאבונן המיני של נשותיהן.
כן ............... אני אחד הגורמים לצפיפות בה חיים ה|חרדי|ים.

דיברגנט חדש

Well-known member
כך אמר רב ידוע, שלא הספקתי לקלוט את שמו.
כן ................... אנחנו אשמים ואפילו אני אישית אשם שהם חיים בצפיפות!!!!
ואגלה סוד שאותו אני שומר כבר כ 40 שנה במשך כל השנים האלה עברתי בבתי חרדים בבני ברק, מאה שערים ואפילו בשכונות ויז'ניץ ובעלתי את נשות החסידים העוסקים בעבודות הקודש ואינם מסוגלים לאחר יום מפרך בחיידר לספק את תאבונן המיני של נשותיהן.
כן ............... אני אחד הגורמים לצפיפות בה חיים ה|חרדי|ים.
לא שמעתי את זה, אך ההגיון שלי אומר, שהוא לא התכוון לצפיפות בתא המשפחתי אלא להפגנות של הרל"בים שגרמה לכלל האוכלוסייה לזלזל בהנחיות, לרבות להם.
אני מניח שטענתו, אם היא אכן טענתו, מוצדקת שרבנים לא יכולים לדרוש מהציבור שלהם בטיעון של פיקוח נפש דוחה תורה, שישמרו ולא יילכו ללמוד תורה כאשר שאר האוכלוסיה מזלזלים בהנחיות.

אבי בן 1231

Well-known member
לא שמעתי את זה, אך ההגיון שלי אומר, שהוא לא התכוון לצפיפות בתא המשפחתי אלא להפגנות של הרל"בים שגרמה לכלל האוכלוסייה לזלזל בהנחיות, לרבות להם.
אני מניח שטענתו, אם היא אכן טענתו, מוצדקת שרבנים לא יכולים לדרוש מהציבור שלהם בטיעון של פיקוח נפש דוחה תורה, שישמרו ולא יילכו ללמוד תורה כאשר שאר האוכלוסיה מזלזלים בהנחיות.
היות ושמעתי היום מי אמר זאת אני חייב לתקן, זה לא היה רב אלא חה"כ גפני והוא אכן האשים אותנו שהכרחנו את החרדים לגור בצפיפות!!!
תגיד לי דיברגנט באיזו "
חוצפה" :-D:-D אתה מכריח את החרדים לחיות בצפיפות??|תוהה|:-D:-D
אני לפחות הודתי שאני אשם אך אתההההההההההההההההההה!!!!!!!:-D:-D

למעלה