אתם אנשים מגניבים

yontanbn

New member
אתם אנשים מגניבים

שלום לכולם אני חילוני מהשורה, אף פעם לא הייתי דתי, למרות שיש לי הרבה להגיד בנושא - הייתה לי חברה דתיה (כן, חברה-חברה), יש לי שני חברים דתיים (לא, לא חברים-חברים, ישמור אלוהים :) ), ואני מכיר את הנושא מקרוב. אז אולי אני אגיד כמה דברים בהמשך... אבל עכשיו, רק רציתי להגיד שנכנסתי לפורום הזה כי שיעמם לי, וגיליתי כאן אנשים ממש מגניבים, הודעות שממש כיף לקרוא, וכו´. אני מזדהה עם כולכם, ונפלא שהמקום הזה קיים! זה כל מה שיש לי להגיד בינתיים :) - יונתן.

yontanbn

New member
נבהל? אני? לא, לא, לא....

לא הפגנתי בהלה, ידידי. חבל לי שאתה פונה לירידות כל כך מהר "אתה לא כל כך". זה שאני לא רוצה להיות הומו אומר שאני נבהל? זה נאמר בנימה מחוייכת, כפי שהיה אמור להיות ברור מהחיוך שצירפתי לאותו משפט, ואני לא רואה שום דבר רע בזה שאני לא רוצה להיות הומו. אין לי בעיה עם הומואים, אבל אני לא רוצה להיות כזה.

yontanbn

New member
ואני מצטער עם פגעתי

ברגשותיך או ברגשות מישהו אחר בפורום הזה... זו לא הייתה הכוונה ההודעה שלי באמת כוונה רק לחיוב...

לא פגעת...

אני מתנצל על הנימה החריפה שלי מקודם. זה לא היה במקום... מה שהקפיץ אותי זה העובדה שמהמשפט שכתבת "לא חברים-חברים, אלוהים ישמור" השתמע כאילו הומוסקסואליות היא דבר שלילי. על זה הגבתי... אח"כ כתבת על כך שאתה פשוט "לא רוצה" להיות הומו. כאילו ההומואים "רוצים" להיות הומואים והסטרייטים "רוצים" להיות סטרייטים... העניין הוא לא רצוני. הוא עובדתי... בכל מקרה, שוב סליחה על הנימה שלי מקודם.

כמה מידידיי הטובים ...

מכירים את הנושא מקרוב. מסתובבים כאן כמה חילונים מהשורה (ישמור אלוהים), שכותבים היטב, אולי אפילו הכללת אותם ב´אנשים ממש מגניבים´. אני דווקא שמחה שגילית אותנו והופג שיעמומך. טוב לדעת שיש תכלית למה שאנחנו עושים כאן... אל תקח את לייזר קשה, הוא קופץ לפעמים. אנחנו אוהבים אותו כמו שהוא. ואם כבר, אולי תכתוב על עצמך - מי אתה, מה אתה, לאיזה זרם אתה משתייך, מאיפה הבאת חברה דתיה, כאלה. ברוך הבא
>ספל חמאה בטוחה שיש לך הרבה מה להגיד בנושא, למי לא?<

yontanbn

New member
מי אני מה אני...

לייזר ואני השלמנו, כנראה :) אני יונתן. ירושלמי בן כמעט 18, חילוני טהור, לומד מתמטיקה ומדעי-המחשב באוניברסיטה העברית, ומתאמן בקראטה. החברה הדתיה - זה סיפור מוזר... חבר שלי והיא עבדו באותו מקום עבודה, זה היה לפני שנתיים שלוש... ויום אחד, היא ביקשה ממנו מספר טלפון של חבר שלו כדי להפיג את השיעמום בעבודה, הוא בחר אותי. היא התקשרה ודיברנו חצי שעה בלי שאני יודע עם מי אני מדבר. דבר רדף דבר, התאהבנו, משיחות בטלפון בלבד. עד שנפגשנו בנסיבות מוזרות עוד יותר...

למעלה