אתם אני מאמינה בעד

אתם אני מאמינה בעד

ההתנקות אבל אתם לא חושבים לעצמכם מידי פעם שהמתנחלים מגזימים בכל החסימות כבישים שלהם ובזה שהם תולים על המכוניות סרטים כתומים אתם לא חושבים להפעיל את האנשים שבעד ההתנתקות כדי להראות לכל המתנחלים שאנחנו אנשים בעד התנתקות נכון אולי זה יעשה מלחמה לא קטנה אולי זה יוכיח להם אבל גם שרוב העם בעד וגם ככה אם לא יהיה נוכחות של כל אלה שבעד תיהיה התנתקות ככה שזה לא משנה בערך אבל חיבים בכל זאת לעשות משו כדי למנוע מהם לשים סרטים כתומים על מכוניות וצריך למנוע מהם לחסום צמתים מרכזים שגורמים אבל רב לנהגים ... הרי אחכ הנהגים מתעצבנים נוהגים מהר יותר ורבים אם נהגים אחרים ובום תאונה\רצח...ווכו...ואל תדאגו זאת לא הגזמה יום אחד תראו שיקרה משו בגלל הצמיגים הבוערים שלהם...(אוטו יתפוצצ מהאש...) או תאונות וכאלה... ערב טוב

גמני בעד ההתנתקות...

אבל גם בעד הדמוקרטיה. נכון הדרכים של המתנחלים לא תמיד דמוקרטיות, מידי פעם, במיוחד על כבישים פקוקים, הם מעלים גם לי את כל הסעיפים שהם לא העלו עד כה... אבל זכותם הדמוקרטית לשים סרטים כתומים על המכונית (למדרות שכתום זה איכסה
), זכותם ללכת בלבוש כתום, או לכבוש כובעים כתומים. לא זכותם לחסום כבישים, אבל אפשר להבין אותם איכשהו... זה נורא אופנתי במחוזותינו ללעוג ולצחוק על המתנחלים... אבל אולי כדאי פעם לשים לב למצוקתם ולבעייתם. כל אחד שזורקים אותו מביתו- כואב לו, ומה שהם עוברים עכשיו, זה מעיין תהליך גירושין כואב מהמדינה שהם חלמו עליה...

smile2life

New member
שיתלו כמה סרטים כתומים שהם רוצים

רק שלא יחסמו כבישים. אלימות היא אלימות היא אלימות. להזכירכם גם צבע תנועתו של עמיר, שיצא מהעבודה וחבר אליה, היה כתום - אני מריח קונספירציה... ואתם?

smile2life

New member
נוער הצווחות

כאשר אומרים\מציינים\כותבים "מרי אזרחי" הכוונה הנפוצה היא אי קבלת מרות השלטונית, בדומה לאנרכיזם נפוץ (ולא אידאולוגי). אנרכיה נפוצה היא אי סדר שלטוני - כאשר הקו המנחה ייכול להיות אנרכיזם אידאולוגי, אשר מדבר על חברה אוטופית, ללא מעמדות וללא גבולות ואף ללא שימוש בכסף או בסממנים ריבוניים של מדינה. "נוער הצווחות", אלו שחוסמים כבישים, נעצרים ומשחקים בנדמה לי - חושבים שהם מבצעים מרי אזרחי - טועים מרי אזרחי גובל באנרכיזם אידאולוגי ומעשי אך במהותו חסר אלימות כלפי אף אדם או גוף: במרי אזרחי משתתפי המרי מחזירים את תעודות הזהות למדינה ובכך "מזדכים" על אזרחותם, האזרחים לשעבר אינם נוטלים חלק בחובותיהם האזרחיות כמו תשלום מיסים למדינה, שריפת צווי גיוס, שירות מילואים, או השתתפות במשחק הפרלמנטרי. אדם המשתתף במרי אזרחי גם אינו זכאי להבחן בבחינת בגרות אשר נערכת ע"י המדינה ולכן לא צדקה צרת החינוך (כפי שמכנה אותה נתן זהבי), כאשר איפשרה ל"נוער הצווחות" להבחן בבחינות הבגרות השנה. אם ח"כ פרופ' אלדד קורא למרי אזרחי שיבין כי החופש להבדל מהחברה הוא חירות בסיסית של אדם בחברה דמוקרטית אך חירות זו אינה עולה על חירות אחרת - החופש לחיים ובטחון, אשר ערכו עולה על ערך ההיבדלות של חברינו הכתומים, אשר החליטו על מרי אזרחי - מבלי להבין אפילו במה הדבר כרוך. כאשר נחסמים כבישים, גור הסיכון כי רכבי הצלה לא יגיעו ליעדיהם, בזמן אמת וכי מחבלים יצליחו להעביר מטעני נפץ מאחר וניידות המשטרה וכוחות הבטחון לא יפעלו; רמת הפשיעה עולה מאחר והשוטרים מרותקים להשבת הסדר על כנו וכן הלאה וכן הלאה. לכן - כאשר אתם נוטלים חלק במרי אזרחי - אל תפגעו באחרים אלא בצעו מרי אזרחי לא אלים לדוגמא: שירפו צווי גיוס, החזירו תעודות זהות ורשיונות נהיגה למשרדי הפנים והתחבורה, סרבו לשלם מיסים ואל תנועו בצירים שנסללו ע"י פאר ההנדסה הציונית - מכיוון שמרי אזרחי פירושו אנטי ציונות.. אין לראות בהודעה זו כקריאה למרי אזרחי או המרדה אלא ביקורת על מעשי האלימות הפושטים בחברה הישראלית בעקבות הליך הינתקות

gilka

New member
רק משהו אחד, לא קשור לנושא

"...בצירים שנסללו ע"י פאר ההנדסה הציונית" אני מאוד מקווה שזה היה בציניות, כי הכבישים שיש בארץ לא מגיעים אפילו לרמה של כבישים במדינת עולם שלישי.

Haemek

New member
"אבל גם שרוב העם בעד"???

נכון שאת ילדה בת 15? אני מניח מהסגנון, אולי אני טועה.

אני לא בת 15 זה דבר ראשון דבר שני

אם הסבא או הסבתא שלך היו בשואה והאחיםשלהם וההורים שלהם היו מתים אולי היית מבין למה זה כלכך מפריע הסרט הכתום והתלים הכתומים שהם שמים...

Haemek

New member
תגידי ילדה לא חכמה, מה את מקשקשת?

אני בן של אבא שכל משפחתו הראשונה נרצחה מול עיניו אז מאיפה את מביאה את הטמטום והאטימות שאת שופכת כאן? ומה הקשר לשואה ולכתום? את ממש מרגיזה בזילות של השימוש בשם שואה, תרדי מזה ותלכי לעשות שיעורים.

טוב תיהי חכם עלי אבל אני יודעת ש

התלים בשואה היו כתומים ואחד הרבנים לפני כמה חודשים אמר שהמתנחלים וכל אלה שלא רוצים שיהיה התנתקות ילבשו תלי כתום אז במקום תלי כתום הם עברו לסרטים כתומים את הכתום הזה הם הביאו מהשואה! הם אמרו שהם יעשו תצבע של השואה כי הם חושבים שעושים עליהם שואה

חמודה, אני מציעה לך לקרוא קצת

על השואה. הטלאי שאת מדברת עליו בקשר לשואה הוא טלאי צהוב - ולא כתום.

תראי פעם אחרונה ששמעתי הם עשו

תזה מתוכ כוונה שזה יהיה כמו התלי של השואה אמממ אני ילך לי עכשיו אין לי כוח רב להתווכח מה ששמעתי זה שהם רוצים שזה יראה כמו תלוי של השואה אם טעיתי אז טעות שלי! ואתם צדקתם אם טעיתי אני יודעת להגיד שטעיתי...

תשמעי, אל תפגעי ../images/Emo140.gif

לא נורא לא לדעת דברים. פשוט יש לשים לב לאיך אומרים את הדברים, משום שדברים שאומרים עלולים להתפרש לא נכון ואז זה יוצר ריבים מיותרים וחבל... ואם לא כ"כ יודעים בנושא מסויים עדיף לא לומר אותו כלל! חבל שאת סתם מאשימה את המתנחלים בזלזול בשואה בקשר לסרטים הכתומים... פשוט ראשי מועצת יש"ע, שמארגנים את הקמפיינים הללו הם אנשים מאוד יצירתיים, שאין לי מושג למה בחרו את הצבע הכתום, הם יכלו לבחור כל צבע אחר, בטח הצבע הזה הכי ניראה להם.., אז הם המציאו את הקמפיין הזה של סרטים כתומים, יש גם דגלים לרכב, יש צמידים נגד ההתנתקות... כל הכבוד למועצת יש"ע על הרעיונות המבריקים שלהם! היה גם לא מזמן את רעיון שרשרת הידיים מגוש קטיף לירושליים.. הם פשוט מוכשרים, כל הכבוד וישר כוח!!!

בקשר למחאות שלהם

הם מראים אותם ויש כבוד הם באמת מראים אותם הכי בעולם ועושים הכל כדי להראות שהם לא רוצים לצאת משם וטוב לא ניפגעתי:) את צודקת במה שאמרת

אתה טועה

היא בת 16!!! מהסגנון של אביב גפן רולזז וכאלה תגמרו תיכון קודם ואחרי זה תתעסקו בנושאים שכרגע גדולים עליכם

ממש

לא זכור לי שאת חברייך הצעירים רוצים לזרוק מהבית מעניין מה הייתה התגובה שלך אם היו באים לרמת אביב ואומרים לך שיש לך 2 דקות לארוז את חפצייך ולהיכנס למשאית

Lord Buksht

New member
היא הייתה אומרת להם שלוקח לה

3 שעות נסיעה מרמת אביב עד הבית, אז 2 דקות זה לא מספיק לה... תעשה לעצמך טובה, ותיפטר מהסטיגמות שלך או לפחות תבדוק את פרטי המשתמש לפני שאתה מגיב לו אגב, המתנחלים יודעים על תוכניות ההתנתקות קצת יותר מ2 דקות ותפסיק עם הדמגוגיה, זה מיותר

אני אפסיק עם הסטיגמות מתי שאתם

תפסיקו רמת אביב הייתה סתם דוגמה וזה תופס לכל חלקי הארץ מי אמר שהעצורים הם חברים שלי? פה השתתקת? זה ממש לא מעניין אותי איפה היא גרה זאת סתם הייתה דוגמה אולי הגיע הזמן שתגלו קצת רגישות במקום לחגוג את בואו של הבולדוזר בתקווה שאכפת לכם בכלל

למעלה