אתם אולי לא תאמינו

MrJacKasS

New member
אתם אולי לא תאמינו

לסיפור הבא, אבל הוא נכון: הלכתי ברחובות כפר-סבא עירי, ופתאום אני רואה את גיא אריאלי. לא התרגשתי, סה"כ שחקן כושל שגם לחקות שירה לא יודע. אני הולך עוד כ-20 מטר, את מי אני רואה? יעל שרוני. באתי אליה ושאלתי אותה: תגידי, שחקני משחק החיים מתארחים פה בכפ"ס מתישהו, כי ראיתי את גיא אריאלי לפני דקה? היא אמרה שלא, וזה בטח צירוף מקרים. אני מסתובב בקניון, את מי אני רואה? אפי! עקצתי את עצמי כדי לבדוק שאני לא חולם, מתברר שאני במציאות. אני שואל אותו את אותה שאלה ששאלתי את יעל, אך גם הוא אומר שזה צירוף מקרים. אני חוזר לביתי, ואת מי אני רואה מטייל ליד ביתי? מרים גבריאלי (סוניה). כשאני עדיין המום, אני חוזר הביתה. והכל קרה בעיר קטנה בכפ"ס. לא ת"א, ירושלים, חיפה... מעניין שכולם בחרו לטייל בכפ"ס. Believe it, or NOT.

S m e l l y Cat

New member
יוווווווו גם אתה?????../images/Emo108.gif

לפני שלוש ימים בערך נסעתי לדודים שלי בכפ"ס ופגשתי שם גם את מרים גבריאלי!!!!!!! אולי היא גרה שם???.. מגנייבבב

MrJacKasS

New member
אוליייי...

אגב, אני יודע איפה מיכל טראוריג גרה... היא כפר-סבאית :)

LoLo16

New member
../images/Emo2.gif איפה טיילת? גם אני גרה בכפ"ס!

תגיד לי איפה ואני אלך

MrJacKasS

New member
מוזר מאד !!

חשבתי שאני חולם. זה צירוף המקרים הכי גדול שהיה לי בחיים!!

m G m

New member
איזה ע-נ-ק-../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

יוווו זה באמת תאמינו או לא....
אם אתה לא היית מספר את זה לא הייתי מאמינה...(הכוונה שלי זה שאם סתם מישהו לא ידוע היה בא וכותב את זה פה לא הייתי מאמינה
)... איזה שווווווווה!!!!
ושוב אני אומרת- למה אני אף פעם לא פוגשת אנשים כאלה

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifאיזה ע-נ-ק../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני גם רוצה
אני מזדהה עם מיכל... גם אני לא פוגשת אף פעם אף אחד (טוב נו... חוץ מהפעם שפגשתי את נירית קופל)

למעלה