אתם אולי לא מצפים

lirlirlirlir

New member
אתם אולי לא מצפים

למצוא הודעה כזאת כאן, בין היתר מפני שאינני רופא או שייך לצוות רפואי כלשהו... אך הייתי רוצה לשאול אתכם השאלה, זה מאוד דחוף ואני לא מוצא מקום טוב יותר לשאול בו את שאלתי: האם מישהו מכם נתקל במיקרה של צמיחת שערה במרכז הלשון? כיצד ייתכן הדבר? מה זה אמור להגיד, אולי זה תוצאה של מחלה מסויימת ואולי משהו אחר? אנא עזרו לי במהרה, אני דואג מאוד! (ארצה לציין שהלשון כואבת מאוד)

amitzahavi

New member
רצוי לפנות לרופא...

לפי חוקי הפורום: "פורום זה מיועד לעוסקים ברפואה דחופה ואין למצוא בו מענה לבעיות רפואיות. המידע והעצות בפורום אינם מהווים תחליף לייעוץ מקצועי..." תרגיש טוב.

lirlirlirlir

New member
תודה.. אך...

זה לא קרה לי... (אבל זה קרה למישהו מאוד קרוב אלי)... בכל מקרה, הוא ברגעים אלו ממש נמצא אצל רופא... זה אחד הדברים המוזרים ביותר ששמעתי!!!

Reign Of Chaos

New member
שערה? במרכז הלשון?

עד היום לא שמעתי על דבר כזה.... אולי זה משהו אחר שמזכיר שערה?

lirlirlirlir

New member
עדכון, לכל המתעניינים (אם יש כאלה)

זו אכן שערה, אך כנראה שלא גדלה במרכז הלשון, היא תפוסה שם, או שהתלפפה סביב איזו בלוטה, או שאולי היה חתך קטן שנסגר כששערה בתוכו...

Reign Of Chaos

New member
למה ניתוח כ"כ דחוף?

אם הפצע נסגר על השערה אי אפשר פשוט "לשלוק" אותה החוצה? ואם היא נקשרה על איזה בלוטה אי אפשר פשוט לתלוש אותה מהבלוטה \ להתיר את הקשר בי או משהו? זה מצריך ניתוח? ולמה ניתוח כ"כ דחוף?

MoonShield

New member
זה היה בציניות...

הפואנטה הייתה - "אפשר לחשוב.. איזה נכות... שערה על הלשון" על הלשון אין בלוטות עד כמה שאני יודע חוץ מבלוטות הטעם, שזה אלפי בלוטות שמתחדשות מפוזרות על כל הלשון.

למעלה