אתם אוכלים כשר או לא??

YuLi825

New member
ב ר ו כ ה - ה ב א ה ! ../images/Emo13.gif

אני בטוחה שתהני בפורמנו החביב :)

SupermanZW

Well-known member
גם לא פלמיני עם שמנת?

שמעתי על יוצאי חבר העמים שטוענים שהם לא מערבבים בשר עם חלב אבל אוכלים פלמיני עם שמנת כי ככה זה יותר טעים. שמעתי גם על כאלה שלא אוכלים חזיר אבל אוכלים קאלאמארי.

T i k t a k i t

New member
אז זהו ..שלא ../images/Emo13.gif

יש ויש ,ויש כאלה שאוכלים בורשט חזיר עם שמנת ואומרים שזה יוצא כשר

arkasha

New member
אין כמו קיבוץ מיזרע

קיבוץ לכל הקיבוצים. סתם איזה כשר ואיזה נעליים אין כמו בשר לבן רק שהמחיר שלו קצת בשמיים. ד"א:אני די חדש 12+ שנה שארץ בן 21.5 משרת

בעיקרון כן

ודרך אגב, אני אוהבת פילמני עם קטשופ!! פעם לא אכלתי כשר אבל התקרבתי אל הדת, ועכשיו אני מנסה לאכול כשר, מה גם שכל הדברים הלא כשרים די מגעילים בעיני, ולכן אני גם ככה לא מתקרבת אליהם.

SupermanZW

Well-known member
פלמיני עם קטשופ?

את ממליצה? האמונה היא בלב ולא בקיבה, אני לא חושב שזה הגיוני לאכול כשר כי מתקרבים לדת (הייתי פעם דתי, מכיר את זה...)

????

מה אני היחידה שאוכלת פילמני עם קטשופ??
חיחי חשבתי שככה נהוג לאכול את זה מה לא?חחחחחחח כן ממליצה זה טעים

SupermanZW

Well-known member
הנה עוד משהו טעים

SMOTHERED STUFFED CHICKEN 1 chicken (about 3 pounds) 1/2 teaspoon salt 1/8 teaspoon pepper 2 tablespoons butter 1 1/4 cups dry bread cubes or pieces 1/4 cup chopped onion 1/2 teaspoon dill weed 1/4 cup hot milk 1/3 cup butter, melted -------------------------------------------------------------------------------- 1. Sprinkle inside of chicken with salt and pepper. Tuck wing tips underneath wings. Chop liver. 2. Sautй liver in 2 tablespoons butter 2 minutes Add bread cubes, onion, dill, and milk; mix. 3. Stuff chicken. Close and secure with poultry pins. Place in a ceramic or earthenware casserole. 4. Pour melted butter over chicken. Cover. 5. Bake at 350F about 1 hour, or until chicken is tender. 6. If desired, remove cover. Baste. Increase temperature to 450F. Bake 10 minutes to brown.​

AcesHigh

New member
פילמני..

עם שמנת חמוצה וחומץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 לוס אוהב ככה.

ymz

New member
תלוי איך מסתכלים על זה

אני לא אוכלת חיות משום סוג לכן אני לא מערבבת בשר עם חלב ולא אוכלת בשר לא כשר וגם לא שרימפס וכאלה. מצד שני אני לא בודקת כשרות של מזון שאני קונה וגם אוכלת במסעדות לא כשרות.

ymz

New member
בסוף הבנתי שאני לא שומרת כשרות

אני לא אוכלת כשר כי אני לא מקרצפת עלים של חסה עם סבון ולא בודקת אותם מול האור אם הם פגועים או לא. ובכלל אני לא בודקת את הפירות וירקות "לפי הספר" וגם אוכלת אוכל שגוים מבשלים.

חסה פגועה?

עם סבון? שמה תסבירי לי, לדתיה, למה את מתכוונת? כי אין לי מושג... בחסה שגדלה על מצע רגיל (בשדה)יש תולעים, מוציאים אותם (עם מלח או חומץ או שטיפה טובה) וזהו. אם את נהנת מזה שבחסה שלך יש בשר (קטן, שחור...), תבורכי. אני לא.

ymz

New member
האלה הייתה האני אוכלת כשר או לא

ממש לא הייתה פה כוונה להגיד מה נכון או לפגוע. עניתי את תשובתי ונימקתי למה ללא כוונות נוספות. אבל תשימי
לפני שאת מגיבה, שכל אחד בוחר את דרכו וכיצד הוא רוצה לחיות ולאף אחד אחר אין זכות לשפוט אותו כל עוד הוא לא מזיק לאחרים. זה שאת דתיה ומנקה את האוכל לפי כל החוקים, זאת הבחירה שלך לי זה לא מתאים וזכותי לעשות מה שבא לי בלי שאף אחד יבקר את מעשי.

AcesHigh

New member
../images/Emo127.gif

צריך ללמוד לחיות ביחסי שכנות טובים אחד עם השני.

למעלה