שמעתי על יוצאי חבר העמים שטוענים שהם לא מערבבים בשר עם חלב אבל אוכלים פלמיני עם שמנת כי ככה זה יותר טעים. שמעתי גם על כאלה שלא אוכלים חזיר אבל אוכלים קאלאמארי.
ודרך אגב, אני אוהבת פילמני עם קטשופ!! פעם לא אכלתי כשר אבל התקרבתי אל הדת, ועכשיו אני מנסה לאכול כשר, מה גם שכל הדברים הלא כשרים די מגעילים בעיני, ולכן אני גם ככה לא מתקרבת אליהם.
SMOTHERED STUFFED CHICKEN 1 chicken (about 3 pounds) 1/2 teaspoon salt 1/8 teaspoon pepper 2 tablespoons butter 1 1/4 cups dry bread cubes or pieces 1/4 cup chopped onion 1/2 teaspoon dill weed 1/4 cup hot milk 1/3 cup butter, melted -------------------------------------------------------------------------------- 1. Sprinkle inside of chicken with salt and pepper. Tuck wing tips underneath wings. Chop liver. 2. Sautй liver in 2 tablespoons butter 2 minutes Add bread cubes, onion, dill, and milk; mix. 3. Stuff chicken. Close and secure with poultry pins. Place in a ceramic or earthenware casserole. 4. Pour melted butter over chicken. Cover. 5. Bake at 350F about 1 hour, or until chicken is tender. 6. If desired, remove cover. Baste. Increase temperature to 450F. Bake 10 minutes to brown.
אני לא אוכלת חיות משום סוג לכן אני לא מערבבת בשר עם חלב ולא אוכלת בשר לא כשר וגם לא שרימפס וכאלה. מצד שני אני לא בודקת כשרות של מזון שאני קונה וגם אוכלת במסעדות לא כשרות.
אני לא אוכלת כשר כי אני לא מקרצפת עלים של חסה עם סבון ולא בודקת אותם מול האור אם הם פגועים או לא. ובכלל אני לא בודקת את הפירות וירקות "לפי הספר" וגם אוכלת אוכל שגוים מבשלים.
עם סבון? שמה תסבירי לי, לדתיה, למה את מתכוונת? כי אין לי מושג... בחסה שגדלה על מצע רגיל (בשדה)יש תולעים, מוציאים אותם (עם מלח או חומץ או שטיפה טובה) וזהו. אם את נהנת מזה שבחסה שלך יש בשר (קטן, שחור...), תבורכי. אני לא.
ממש לא הייתה פה כוונה להגיד מה נכון או לפגוע. עניתי את תשובתי ונימקתי למה ללא כוונות נוספות. אבל תשימי
לפני שאת מגיבה, שכל אחד בוחר את דרכו וכיצד הוא רוצה לחיות ולאף אחד אחר אין זכות לשפוט אותו כל עוד הוא לא מזיק לאחרים. זה שאת דתיה ומנקה את האוכל לפי כל החוקים, זאת הבחירה שלך לי זה לא מתאים וזכותי לעשות מה שבא לי בלי שאף אחד יבקר את מעשי.