אתם אוהבים אותה

אתם אוהבים אותה

רק כי היא כוסית שעושה מוזיקת פופ קליטה. " You come over unannounced dressed up like you´re somethin´ else where you are and where it´s at you see you´re making me laugh out when you strike your pose take off all your preppy clothes you know you´re not fooling anyone when you´ve become Somebody else round everyone else Watching your back, like you can´t relax Trying to be cool you look like a fool to me " -אבריל, על עצמה.

AndreaCorr ©

New member
אני לא מבינה מה הקטע ../images/Emo168.gif

מה הקטע של אנשים כמוך? אתה נכנס לפה בשביל מה? בשביל לרדת על המעריצים שלה? בשביל לרדת עלייה? די! אם אין לך משהו טוב להגיד אז אל תגיד בכלל! לך לפורומים שאתה מעדיף, אבל אל תכנס לפה ותתחיל להשמיץ... משעמם לך? כאילו, מאוד משעמם לך? מאיפה אתה יודע למה אני או כל אחד אחר אוהבים אותה? מה לעשות שאהיא זמרת מוכשרת, ושהיא יצאה גם יפה? די נמאס מאנשים כמוך!

נריה פי

New member
גם אני אוהבת

רק את השירים שלה. לא אכפת לי איך היא נראית! אבל אהבתי את התדמית שהיא יצרה לעצמה, שלא אכפת לה מאף אחד ואף אחד לא יגיד לה מה לעשות וכו´.

speedy123

New member
ומאיפה אדוני יודע מה עובר

בראשנו? אדוני מכיר אותנו? לא! אדוני נימצא בתוך ראשנו? לא! אז אדוני יפסיק לנחש מה אנחנו חושבים!!!!!!!!!!! אוקיי תירגעו סיימתי עם הקטע של אדוני!( ואדוני לא לעזוב את המקום!!!) אני אוהבת את המוזיקה שלה ורק אחר כך אותה בתור בן אדם! לדעתי היא אחלה זמרת ו......בן אדם (לפחות ממה שרושמים עליה בכתבות וכל השאר)! אם אתה לא אוהב את זה שאנחנו אוהבים אותה ואת המוזיקה אז...... I DONT GIVE A DAMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!! ועכשיו ברצינות... יכול להיות שאתה צודק והכל זה בולשיט שעובדים עלינו בעיניים והיא בעצם רושמת על עצמה את השירים....אבל לדעתי היא לא משקרת! יש גם אנשים כאלה שהם מגניבים כמוהה תאמין או לא!

לא, היא עושה פופ-רוק ...

יש הבדל ... בריטני ספירס עושה פופ ושתי סגנונות המוזיקה שלהן שונים כלכך אחד מהשני ........ אז בא נסכים שזה פופ/רוק יפה ומטריף ...

רציתי לשאול אותך מה אתה בכלל

עושה פה ולמה אתה ממשיך לקרוא את ההודעות אם אתה כל-כך מתעב את אבריל ?

זכותי להיות כאן.

פורום, את יודעת מה משמעות המילה לא ? או שנחוץ כאן הסבר. ומה הקטע עם האצבע המשולשת. כמה בוגר מצידך. ואגב, בקשר לפופ, פופ רוק וכל החרא הזה. פופ היא מוזיקה מגוונת מאוד דווקא... היא לא חייבת להיות כ"כ נוסחתית. רוצה לשמוע רוק, בבקשה - תורידי את- Tool- Par of me. ופאנק, בא לך על פאנק ? תורידי את- The Distillers- Sick of it all. ועכשיו, ששמעת מה זה פאנק, ומה זה רוק, אבריל באמת דומה לאחד מהסגנונות האלה ? זה שיש לה תופים בשירים לא אומר שום דבר. ותתבגרי. כן, אפילו את יכולה.

למעלה