אתלטיקה באשדוד

• פותח הנושא DSMAN
  • פורסם בתאריך

DSMAN

New member
אתלטיקה באשדוד

חברים...רציתי לדעת אם יש איזשהו איגוד באתלטיקה באשדוד..כי אני מרגיש שיש לי פוטנציאל בריצה קצרה ..וגם אם לא אני אוהב אתלטיקה..ורציתי לשאול אם יש מקום שבו יש אימונים או משהו.

kingdz5

New member
כן יש

אני אישית מקרית גת אבל נוסע להתאמן באשדוד יש מועדון אתלטיקה רשמי תגיע בימים ראשון עד חמישי לאצטדיון שיש ליד החנות טיב טעם זהו איצטדיון אימונים של אחת קבוצות הכדורגל שלכם בעיקר של נוער

mishasha7

New member
ברור שיש!!! בוא דחוף

אצטדיון בפארק מול מקיף א' אי אפשר לפספס קיצר יש אימונים כל השבוע חוץ משישי שבת תבוא ב6 בערב למאמן קוראים שמעון :D אה ובן כמה אתה ואיך קוראים לך :))?

kingdz5

New member
מיכאל זה אתה?

טוב שאמרתה שעה כי שכחתי טפשון שכמוני חחחחח

DSMAN

New member
ספרינטר

אבל תשמעו אני אולי קצת מבוגר מדי..אני בן 17 יקבלו אותי? ומה בדיוק עושים שם....כאילו איזה אימונים של איזה מקצועות יש שם..אני רוצה של ספרינטים.

DSMAN

New member
כמה זה עולה?

אהה כן וכמה זה עולה להתאמן שם?

mishasha7

New member
כנס.....

ספרינטים אתה יכול לבוא להתאמן חופשי המאמן הוא בעיקר מאמן ספרינטים ורוחק. בן 17 זה לא כזה מבוגר דימה זה שכתב מעליך גם 17 ואני עוד מעט 17 והשאר בני 16 זה לא עולה הרבה בכלל פעם היינו משלמים 20 שח לחודש עכשיו זה 50 כי יש יותר אימונים בשבוע והשקעה של המאמן המחיר זה הדבר האחרון שיעצור אותך ;)

DSMAN

New member
תחרויות

תודה רבה על המידע שאתם נונתנים. רציתי גם לדעת אם יש תחרויות?

mishasha7

New member
----->.......

כן יש מלא תחרויות אם אתה בן 17 אז אתה נוער או אוליי קדט ואתה תשתתף בתחרויות עם הגילאים שלך יש גם ליגות בינאגודותיות ששם זה כל הגילאים ועוד כל מיני תחרויות הזמנה ואליפויות קיץ\חורף ומכבי קיצר יש פול תחרויות תבוא חופשי

למעלה