אתלטיקה......אוי.........

אתלטיקה......אוי.........

אני רוצה להבין..... אני המטורף היחידי שעמד בסלון ושר את התקווה בבכי בשידור הישיר ממינכן??? ראבקום.....מדליית זהב לישראלי באליפות אירופה במינכן!!!!! עומד אלכס אברבוך,עטוף בדגל ישראל על דוכן מס´ 1,וההימנון מתנגן שם 30 שנה לאחר רצח הספורטאים הישראליים.... אחד הקטעים הכי מרגשים שקרו בספורט הישראלי (למרות שחמותי בטוחה שעכשיו אני באמת מפגר...).

האמת מייקי.... אתה המטורף היחידי

שרואה ערוץ 1..... ולרגע של רצינות.... באמת גאווה גדולה.

אתלטיקה...אוי ווי......

כדאי לכם להעיף הצצה....תחרויות ריצה מדהימות עם הרבה דרמות וצילומים מרהיבים,שירתקו גם מי שאינו חובב ספורט מושבע. לראות את בגדי הריצה היפים,ואת האתלטיות השבדיות והצ´כיות צונחות לאחר הפיניש המדהים,מה שגורם לך לרצות להשתטח על מישטח הטורטן המחוספס ולשאול אותן אם הכל בסדר.... ממליץ להציץ.....

מתברר שהגזע הארי כבר לא כלכך ארי...

כל הכבוד לאלכס אברבוך

yafit75

New member
מעניין מאוד...

רק לראות את כל הבחורות האלה, מכל העולם,,,, איזה שרירים יש להן,,, ברגליים, בידיים,, ואיזה בטן שטוחה,,, ואיזה גובה יש עליהן... וואלה כל הכבוד... תענוג לראות אותן מתחרות....

yafit75

New member
ההיפך... בת 57....

סתםםםםםםםםםםםםםםם בת 27... אבל מה הקשר?

"אנחנו על המפה" ועוד איפה.......

במינכן גרמניה. איזה כבוד הביא לנו אלכס אברבוך איזו גאווה. תחי מדינת ישראל . (אגב, אני לא חושבת שאתה מפגר...). שבוע טוב.

ר ו ח

New member
זה היה מרגש....

ו..מייקי אתה ממש לא "מפגר" ...אני בטוחה שהיו עוד כמונו שישבו/עמדו מול המרקע והתרגשו. לשיר את התקווה ועוד במינכן במעמד שכזה...גם הילד שלי התרגש!

שחר 33

New member
אין מילים, ה-ס-ט-ו-ר-י-ה !!!

בין שתי גרמנים, באותה עיר ארורה על אדמת מדינה מקוללת, עומד לו ישראלי , עטוף בדגל גבוה מכולם תרתי משמע ומזיל דמעה כאשר ההימנון הלאומי מושמע בגאון. כשנגמרים המילים...נותן לתמונות לדבר. במקרה זיפזפזתי לערוץ ההוא כדי לחפש את החדשות ומצאתי את הרגע היקר הזה. אברבוך נכנס לספר ההיסטוריה של המדינה , בסגירת מעגל מדהימה. יום ענק לספורט הישראלי. שלכם, שחר 33

למעלה