אתי !!

דפי39

New member
אתי !!

אתתתיי - זו אני מההופעות שבסופו של דבר לא נכנסת בסוף יחד איתך!! איכשהו תמיד המצטרפים אליי גוררים אותי החוצה אני מקווה שאראה אותך ב-17.3 ונשבעתי שבפעם הבאה אני נכנסת!!! אני מקווה שאת זוכרת מי אני. ההופעה הייתה מ - ד - ה - י - מ - ה|

אתי Z

New member
אוווו שלום שלום ../images/Emo9.gif

ברור שאני יודעת מי את...
ברוכה הבאה ....... בע"ה נפגש בזאפה והפעם אני לא זזה מכם עד שאתם יוצאים מעמיר ולא משנה מי איתך... את מביאה את הילד?? (כן, כן, כן, כן....) איזה כיף, איזו הופעה היתה אתמול... השיר החדש מתנגן לי בראש כל היום.... אה, מה טלי אמרה על ההופעה?

אתי Z

New member
איך אני זורקת דברים לאויר ../images/Emo9.gif

מי שהיה אתמול בהופעה בזאפה זכה לשמוע ולהשתתף בשיר חדש (מעין אלתור) של עמיר.... קיבלנו תפקיד להיות סוג של פסיכולוגים בשיר החדש שבו עמיר בתפקיד החולם ואנחנו צריכים להקשיב ולענות "אל תדאג זה רק חלום".... האמת, אני לא זוכרת כמעט אף מילה מהשיר חוץ מהפזמון ה"מסובך"..., פשוט כי המוזיקה לקחה אותי למקום אחר, אבל זה בהחלט היה אחד החלקים היותר טובים בהופעה (שמלכתחילה היתה מעולה....
) נקווה שעמיר יקליט את זה (אנחנו מוכנים לבוא למלא את תפקידנו שוב
) בקרוב ובכל מקרה שימשיך עם זה גם בהופעות הבאות....

odery

New member
הוא לא חולם

אלה הפחדים שלו,ופזמון הוא תשובת הפסיכולוגים...יש שם זקנה בשיר,וזקן ששואל אותו אם הוא רוצה לחיות...

מתי ההופעות הקרובות?

אני בקבע בצבא ולא תמיד יש לי זמן לבדוק כל כך! אשמח אם מישהו ישלח לי לוח הופעות עדכני כדי שאוכל להגיע איש ענק!!!

אתי Z

New member
שבוע טוב לכולם, הופעות קרובות....

19/02/09 - מתנ"ס נתיבות - להזמנות: 08-9932121 26/02/09 - היכל התרבות ב"ש - להזמנות: 08-6271065 17/03/09 - צוותא - להזמנות: 03-6045000 19/03/09 - היכל התרבות אשקלון - להזמנות: 08-6718777 24/03/08 - שרובר ירושלים - להזמנות: 02-5605757/02-6222333

אתי Z

New member
../images/Emo2.gif

לרגע לא הבנתי מה נהיה, איך הגבתי בלי להכנס.....

רפי35

New member
גרציה/אתי... ../images/Emo13.gif

זה המעודכן??? משום מה באתר של הצבא מוכרים כרטיסים להופעה בשרובר ב18/3. יש אמת בפרסום שלהם???

רפי35

New member
טעות שלי.

החלפתי בין תאריך ההופעה לתאריך סיום המכירה...

למעלה