אתי וליז בכסאח

didush100

New member
וואו המריבה הגדולה נגמרה אחרי 10 ד'

לא מלחמה ולא נעליים

Klayhamn

New member
ואללה, אם לא יהיה אש

וכולם יסתדרו, מה טוב... אבל אני בספק אם זה יקרה

didush100

New member
לא כולם יסתדרו זה ברור

אבל מלחמה לא תהיה ובטח שלא היום ובטח שלא עם ליז אתי חכמה והיא לא תעשה את זה. ישר העמידה את ליז במקום וסיימה את העניין ואמרה לה את הכל בפנים. שאפו. ל

Klayhamn

New member
../images/Emo269.gif העמידה אותה במקום...

חכי לפרלמנט הלילה, תקשיבי למה שהיא תגיד לקרן עליה - ואז נראה כמה בדיוק היא "אמרה בפנים" וכמה לא...

didush100

New member
שתגיד מה שבא לה

אבל כן היא העמידה את ליז במקום לא נתנה לה לטפס עליה והורידה אותה מהעץ של המסכנה

Klayhamn

New member
התבלבלת

מה שהתכוונת לומר זה שהיא ערבבה אותה וניסתה להדוף את כל הביקורת שלה בלי להקשיב

daviddeboymn

New member
תגידו אתי חזן רושמת פה בפורום??

כי לפי מה שאני רואה דידוש100 היא העתק מדויק של אתי !לנסות הלסביר לה משהו זה כמו להסביר לאתי משהו.נראה שהרמה השכלתי שלה לא עולה על זאת של אתי .היושרה העצמית כנ"ל... ולפי כמות ההודעות שהיא רושמת פה בפורום נראה כאילו גם לה כמו לאתי אין חיים! היייתכן.....

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifתודה על המחמאה

אתה יודע העיקר שרושמים את השם
בחיי שהפורום הזה קורע אותי תמשיכו כך

daviddeboymn

New member
לא ציפיתי אחרת...טרלהלהלה

הרי כשאתה מדבר עם דידוש100 זה כמו שיחות שלום עם הפלסטינים..אתה יודע לאן זה יוביל וזה מה שהכי כיף דידוש כל כך צפויה שאפשר לכתוב תתגובה לתגובה שהיא עדיין אל רשמה....

didush100

New member
אל מי אתה מדבר בדיוק לעצמך?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ושוב תמשיכו כך. משעשע אותי שאני כ"כ מטרידה אתכם

daviddeboymn

New member
וולף

אם דידוש100 עונה לי כנראה שאני גם מטריד אותה איכשהו היא עונה לכולם זה אומר שאין לה יותר מדי חיים וגם כולם מטרידים אותה ! דידוש100 מזכירה לי את הכלב שלי ....

didush100

New member
גזונתהייט חחחח

לא מוטרדת פשוט אין עם מי לדבר ודרך אגב אני חולה על בע"ח אין כמוהם יש לי חתול מהמם תודה על המחמאה!!! זה הכי נמוך שאתה שלך? חלש ביותר

daviddeboymn

New member
דידוש100 חושבת(שזה כבר הרבה) ש...

זה שהשוותי אותה לכלב שלי זה היה נסיון לרדת עליה וזאת אחת שמוחמאת מזה שמשווים אותה לאתי...אם אתי הייתה גרה עם הכלב שלי הכלב שלי היה מוציא את אתי לטיול לעשות קקי בחוץ..

daviddeboymn

New member
דידוש100 לא מבינה ש...

אם היא רושמת לי "העיקר שאמרת את המילה האחרונה" ועושה שלח אז זה כבר לא אני שאמרתי את המילה האחרונה .אבל מה אפשר לצפות מדידוש100 בכל זאת....

למעלה