אתי וליז בכסאח

קשקשה9

New member
הן עושות תחרות מי יותר מסכנה../images/Emo6.gif מזכיר לי את

פסטיבל שירי דיכאון-מי שיותר אומלל זוכה

goodpink

New member
לא אוהבת את ליז אבל אתי כזו שקרנית וצבועה

אתי שקרנית אומרת שהיא הגנה על ליז שאמרו שהיא לא משרה רוגע היא זו שאמרה את זה ליז עצמה לא מובנת הצורך שלה בחברות של אתי

גדול! ממש שיח חירשים

אתי הזאת סתומה ברמות. אני גאה בליז שמעמידה אותה במקום ולא מתרפסת בפניה. אתי: "כולם אומרים, אין על על הלב של אתי" עם כזה פיגור ליז צריכה להתמודד. ממש לדבר אל הקיר. שאתי עונה לה היא צועקת ומדקלמת למצלמות "אני ואני ואני....", "קמתי בשבילך..." "עשיתי בשבילך...." אתי מנסה לסבן את ליז שהיא מספרת לכולם כמה נהדרת ליז ושתלך לשאול את כולם.. (כל משפט שלישי, שתלך לשמוע את כולם...) יופי שליז לא נכנעת ולא קונה את הסיבונים שלה. היא מנסה להסביר לה מה זה להיות חברה, מה זה לדבר בכבוד, אבל הסתומה לא מבינה. הג'רלולה מאמינה לשקרים שלה. אח"כ אתי תלך לקרן וליהי ותלכלכך עליה.

Klayhamn

New member
באמת לא יאומן

שליז תפסה ביצים ונעמדה מולה. לדעתי זה בגלל החיבוקים והתמיכה שקיבלה מקבוצת הטובות היום בצהריים... נתן לה אומץ

קשקשה9

New member
חבל שהאומץ הזה מתבזבז על אתי כי לא יעזור כלום

אתי נעולה על קרן ורואה רק אותה כל השאר לא מעניינות אותה

זה שזה בזבוז לגרום לאתי להודות בטעות זה ברור

אבל אני לא חושבת שאתי נעולה על קרן. קרן פשוט הכי פחות פראיירית מבין כולן אז אתי פחות מנסה להתעמת איתה. אבל אם אתי תחשוב שקרן פוגעת בכבוד שלה (לפי ההגדרות המשוגעות של אתי לפגיעה בכבוד) אז אתי תאכל את קרן בלי מלח. לסיכום: אתי נעולה על אתי ולא רואה אף אחד ממטר.

קשקשה9

New member
אתי מעריצה את קרן ,את המראה שלה את ההליכה

שלה את הפאסון שהיא משדרת -כך אתי רואה את קרן ואם יבוא יום ויהיה בניהן ריב זה יהיה ריב שקרן תתחיל כי אתי לא תעיז

למעלה