אתיר- מגיע לך צל"ש

yalyul

New member
אתיר- מגיע לך צל"ש../images/Emo47.gif

חזרתי הביתה מיום ראשון בעבודה...אחרי חודש וחצי מחלה בטלפון התכשיט אמר...הכנתי,סידרתי וכו´ הפתעתי וחזרתי שעה קודם...לא הכין ולא סידר...ולא נעליים בעצם הנעליים ,מונחות יפה באמצע הסלון... אמרתי את משפט הקסם... ראו זה פלא הדרדס קיבל זריקת אדרנלין כמו טורנדו נמלה בקריז... שוקד ועמל עד 19:00 יספיק גם לנגן קצת... יש צדק בעולם.... וחברות שוות בפורום

AYELET1

New member
../images/Emo6.gif

מהורה להורה כוחינו עולה עוד מושג של דינוזאורים

אתיר

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד היום הראשון עבר לך

בשלום, כן ירבו.

../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif - ככה נראיתי לפני חצי

שעה........ למה ?????? כי לא הבנתי את הפטנט העולמי........... אבל................. עכשיו אני חכמה יותר......... רק שלא ידוע לי עדיין שהמתבגר הצעיר שלי רואה את המורדים. מכיוון שהנ"ל בחרופ השמיני בערך - נברר מחר. לילה טוב אורית

AYELET1

New member
אורית יקרה

אם המתבגר אינו מכיר את הסדרה, מי אם לא אמו האוהבת תעשה לו הכרה איתה. בבחינת שלחלחמך על פני המים ;) בעוד שבוע יש לך דמות צייתנית , לא הכרת מעולם

AYELET1

New member
יולה, איך עבר היום הראשון לאחר

חופשת מחלה ארוכה כל כך?

yalyul

New member
../images/Emo13.gif היה נפלא...תודה...

כמו לחזור לבית...בלי מתבגרים המון עבודה, קבלת פנים חמה, תוך שבוע זה יעבור, אבל בנתיים אני מתכוונת להנות מכל רגע.

אמא1

New member
אם לא אקרא איך אדע?../images/Emo124.gif

מזל טוב על חזרתך לעבודה איך ההרגשה אחרי חופש כל כך ארוך

AYELET1

New member
זה הסימן שעליך לבקרינו יותר../images/Emo8.gif../images/Emo39.gif

אמא1

New member
תודה../images/Emo9.gif בינתיים פיספסתי

ישנו משפט קסם שפועל לסידור חדר? תגלו לי,תגלו לי

AYELET1

New member
../images/Emo6.gif

עברי על השרשורים מהימים האחרונים (אמא1) ותמצאי את הנוסחה המנצחת, שאם אינני טועה, גילתה לנו אותה אתיר (היתה צריכה קודם לרשום על כך פטנט במשרד הפטנטים. היתה מרוויחה הוןןןן.). בנך מכור למורדים? הטלנובלה שכל אם ישראלית צריכה לעריץ-לחבב-לאהוב-לתמוך וכו/´? אם כן, הרי לפני כל פרק התני עם הצופים הצעירים: או שמסדרים דר/עושים שעורים וכו´ או שאיםן מורדים (יש רק מורדת- אמא). בנך אינו מכור למורדים (דבר שקשה להאמין)? ובכן עשי הכל כדי להכיר לו את הסדרה, לחבבה עליו , ואז פעלי כפי שרשום בפסקה הקודמת.

yalyul

New member
אמא 1 יקרה- נא לעקוב אחרי השירשור

תוכנית חובה בכל בית של מכורים לעומת זאת אם בנך/ בתך מכורים לערוץ "הופ" למשל ...תוכלי להשתמש באותו תרגיל אם כי אני לא בטוחה שישיג תוצאות כל כך אפקטיביות ויעילות ועוד עצה: שימי לב לאיזה תכנית כל אחד אצלך מכור... היתרון יגדל כשתשתמשי באפקט על התוכנית האהובה ביותר

אמא1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בני בן 3.5 מכור להופ -
שאר המשפחה עוברת לדום כשהוא מכריז "השעה שלי". שתי בנותי המתבגרות לא מכורות לשום סידרה. אין להן זמן לראות טלויזיה.
אני כנראה אצטרך למצא נשק אחר כי נכון להיום. החדרים שלהן נראים כאילו פצצה נחתה עליהם או שהיתה רעידת אדמה רצינית ביותר
הבכורה עסוקה, האמצעית בעלת רצון מאד טוב
אבל מסדרת עיפרון בקצב של
(שבלול בגבס). לעומת זאת מבלגנת בקצב סערה
אני התייאשתי
או שאני לא נכנסת לחדרים. או שאני מקבלת התקף "את זה לא צריך" ואני פשוט זורקת מכל הבא ליד.
דרך אגב, כשאני מודיעה שההתקף מגיע, הן דווקא כן מסדרות מהר מהר מהר,
יודעות שהאמא המחורפנת שלהן ב א מ ת זורקת
אבל זה לא נקרא פתרון קסמים ההא?

למעלה