אתיקת הכישוף

morning star

New member
זה לא כל כך פשוט

ב -99.9% מהמקרים, גם אילו הייתה המחשבה חולפת בראשי, התשובה היא לא. גם איני אדם נוקם ונוטר (אבל זוכר ונזהר לא להכוות בשנית) - אך הייתי מנסה ליישב את הדברים בצורות "ארציות" יותר, כולל התעמתות עם האדם (בתקווה לא התעמתות אלימה, אך אם אין ברירה אז אין ברירה). ישנם אולי שני יוצאי דופן: 1. אם האדם השני פגע בי בעזרת כישוף כזה או אחר, סביר להניח כי אני "אחזיר לו טובה" - בד"כ באמצעות הדיפת הכישוף. עוד לא נאלצתי להשתמש בפעולה אקטיבית יותר. 2. במקרים "אבודים" - ז"א, מישהו שמלכלך עלי מאחורי הגב בצורה שפוגעת בי (לא הכוונה לעלבון אישי, אלא אם הוא הורס את שמי הטוב באוזני אחרים) - אני עלול להשתמש ב- Bindning Technique, לא משהו מעבר. כנ"ל אם מישהו עושה דבר שכזה למי מחברי הטובים (כמובן ברשותם). מבחינת האתיקה האישית שלי - שימוש במאגיה הוא מוצא אחרון. איני בוחל כמעט בשום אמצעי, "ארצי" או מאגי כאשר מדובר בהגנה עצמית - אך שוב, המאגיה (וכן אמצעים "ארציים" אלימים) היא מוצא אחרון. שלך הנווד

Zipadidoda

New member
אממ אני חושב ש

באותו רגע או שהזעם יעלה לי למוח אני יכול ליהיות יחזיר לו כישוף... אני יודע שמדי פעם אני יכול לחשוב על דברים כאלה... אבל לעשות אותם? קשה לי להאמין... יכול ליהיות אם משהו ממש ממש רע... אם משהו פשוט כמו שאני לא יצליח במבחנים אני יכול לעשות כישוף נגד בלי לפגוע בו... סתם משהו כזה... למרות שסביר שאני יעשה משהו קטנטן חיחיחי

morning star

New member
חידוד התשובה

איני משתמש כמעט במאגיה (ובכשפים ועוד כיו"ב) למטרות ארציות. אני מעדיף להשתמש באלה להתפתחות האישית שלי. בעבר השתמשתי מעט בכשפים להבאת שיפור קל לחיי החומריים (שלי ושל אחרים - באופן חד פעמי כדי לא לפתח תלות באמצעים שכאלה. שלך הנווד

DREKAR

New member
Bindning Technique??????

מה זה??????????????????????????????????????????????????????? DREKAR BLADE OF DARKNESS

Justin Angel

New member
חס ושתילה

אני מסכים עם דבריו של מורנינג. רק במקרה שהוא ניצל את כוחותיו במג´יק לנסות להרע לי. בכל מקרה אחר , אני פשוט ארביץ לו מכות פנים מול גרזן. (נכון שאני סימפטי?)

morning star

New member
נעלמת לזמן מה...

וכבר *כמעט* התחלתי להתגעגע להצלפות לשונך... נחמד לדעת שמישהו מסכים איתי. האמת שגרזן זה לא הסטייל שלי. להוציא את המעיים עם כפית - זה נשמע לי סימפטי יותר. שלך הנווד

Justin Angel

New member
נוגע לליבי :)

באמת... בכל מקרה, התחלתי תואר שני לפני כמה ימים ואין לי יותר מדי זמן פנוי עכשיו.

DREKAR

New member
אמ... נחמד אם כי... אני... מעדיף

להשתמש בסכין או חרב... יותר כיף.... או דבר שהכי נחמד.... במיוחד אם אתה ממש צריך לטפל באופן רציני באדם אז זה בידיים שלך... פשוט מאוד תדאג שהוא ירגיש כאב הרבההההה זמן וחזק מאוד! שיטה אהובה עלי... עיקום פרקים ולחץ במקומות נכונים
אני יותר סימפטי... במיוחד כשמדובר בדבר מעניין לעצמו....

mei_tai

New member
מה שהייתי עושה...

אני במקרים כאלו שמישהו באמת פגע בי {אבל רציני ולא באגו} אני כבר מתכננת איך ליפגוע בו... אבל אחרי זה אני הולכת "לישון ל זה" וזה פשוט עובר לי למה שאני יסכן תצמי בשביל איזה אידיוט?

לא.

אני תמיד אומרת .... לא. כי אתה בעצם פוגע בו בחזרה...זה לא יוסיף כלום....אלא אם כן אתה אוהב לראות אותו סובל... אולי תחשבו קצת על האהבה שטמונה בשנאה הזאת-כן תמיד ישנה האהבה- אתה חוזר ועושה-לפגוע- כמו שהוא עשה....הוא חטא למה שגם תחטא? שלך.:)

למעלה