אתיקה

gilis111

New member
אתיקה../images/Emo24.gif

קראתי את רוב ההודעות והתגובות מזדהה אתך לחלוטין ועדיין עצה ממש מעשית אין לי, אבל לפחות אנסה להעביר לך לקח ממני.הייתי במצבך בתחילת נישואיי והבלגתי אמרתי ל"עצמי הזמן יעשה את שלו" אנחנו נתבגר ונתגבר אבל ממש לא כך הסיטואציות חזרו על עצמן ולי לא היה אומץ לקום וללכת (בדיעבד אולי טעיתי) לא ממליצה לך לקום בהחלטיות וללכת אבל יעצו לך חברים שאת חייבת לעשות איזשהו מהלך דרסטי- זה כן למענך ולמען בתך. לדעתי יעוץ זה דבר חיובי (אנחנו עברנו לפחות שניים)שהתייאשו ממנו אז לפחות בקשתי שיעזרו ויסייעו לי לחיות איתו. אתי יקרה,נחשוב יחד איתך על מהלך כזה שטיפה ימחיש לו את המצוקה והמשמעות של פירוק. אני היום עשר שנים אחרי שנישאתי,שניי בנים גדולים ובהריון שהיה ביוזמתו ונוצר בתקופה האופטימית (כי יש תקופות כאלה והן מטעות). אנחנו לא מדברים כבר ארבעה חודשים הבדידות גדולה לשניינו וחוסר התקשורת עצום, לצערי למדתי לחיות עם זה מרוכזת בילדיי בלימודי הדוקטורט ויודעת שאני (לוזרית) פחדנית וזהו, הולכת לפסיכולוגית למען עצמי. יקירתי,נכון שאני לא דוגמא אבל אם לא תעשי צעד כלשהוא הסיטואציה תגרר אחריך. תתחזקי בהצלחה רבה וכל טוב לך גלי.

Annet37

New member
גלי יקרה נא להחליף פסיכולוגית

להיות בהריון ובנתק מהבעל נראה לי כל כך עצוב.. אבל להחזיק בדעה שאת "לוזרית" אחרי כל ההישגים שלך ועוד אחרי שביקרת אצל הפסיכולוג?? משהו לא מסתדר לי. אולי כדאי לעבור לטיפול שיקדם אותך ואת הדימוי העצמי שלך ואולי משם תוכלי להאמין ביכולות שלך ובעצמך. שיהיה במזל עם ההריון.

חותר

New member
גלי

התאור שלך יוצר לי מחנק בגרון. קשה. יחד עם זאת, אל תאבדי תקווה. נראה לי מאד נכון שאת הולכת לטיפול. מציע שתחפשי גם קבוצה טיפולית או קבוצת תמיכה. אפשר לקבל הרבה תמיכה וקרבה מחברי הקבוצה. מציע עוד שתכווני עצמך עכשיו לבניית עצמך לטווח ארוך - חיזוק האישיות שלך, טיפול ברגישויות ובפגיעויות, במטרה להכין את עצמך לשלב העתידי (הקרוב או הרחוק) שתוכלי להחליט להפרד (אם תרצי) ולבצע זאת. בדיוק כפי שהצעת לאתי. זה אפשרי. מנסיון.

אתינקה1

New member
אני מאד רוצה להתנתק ממנו ויחד עם

זאת הפחד והחשש להשאר לבד גוברים. אבל יש לי תחושה שהייאוש ממנו ישתלט עלי ויהיה עלי לעשות צעד דרסטי, שהוא להתרחק ממנו. אני מרגישה ממש לא טוב איתו. לדעתי הוא לא יודע לאהוב. הוא אוהב בדרכו שלו שלהערכתי אינה אהבת אמת. בריאה ונכונה. אהבה שממנה ניתן לצמוח ולחוש שמחה אמיתית בלב. אני פוחדת להשאר לבד אבל פוחדת עוד יותר להשאר איתו. אני לא רוצה להשתנות בגללו. ואם אשאר איתו אני חוששת שאני אשתנה ולא לטובה. גלי תודה על דברייך אני יעדכן אותך.

למעלה