אתיייי ניחוש אחד מי אני...את מכירה אותי טוב
א אשה שמחלקת ממתקים New member 1/1/08 #2 ../images/Emo12.gif אני חושבת שאולי אורנה .. מהמייספייס.. אבל אני לא מכירה טוב..אז אני לא יודעת |סקרנית| נו מי????
../images/Emo12.gif אני חושבת שאולי אורנה .. מהמייספייס.. אבל אני לא מכירה טוב..אז אני לא יודעת |סקרנית| נו מי????
M maranat New member 1/1/08 #7 לא אל תתייחסי לגיל וכל מה שרשום זה לא נכון פתחתי מזמן את זה ועכשיו נזכרתי שיש לי ורציתי להפתיע אותך במחשבה שניה אין מצב בעולם שתגלי אבל ננסה
לא אל תתייחסי לגיל וכל מה שרשום זה לא נכון פתחתי מזמן את זה ועכשיו נזכרתי שיש לי ורציתי להפתיע אותך במחשבה שניה אין מצב בעולם שתגלי אבל ננסה
א אשה שמחלקת ממתקים New member 1/1/08 #12 זה מתחיל להיות מעניין.. אנחנו מתראים ביום יום? ו.. בן כמה אתה?
א אשה שמחלקת ממתקים New member 1/1/08 #14 הן מאוד ידידותיות...../images/Emo99.gif חיה קצת עצבנית נראה לי לי יש סבלנות... אז אתה עונה לי? ורצוי שנעבור למסרים..
הן מאוד ידידותיות...../images/Emo99.gif חיה קצת עצבנית נראה לי לי יש סבלנות... אז אתה עונה לי? ורצוי שנעבור למסרים..
ב בת 1986 New member 1/1/08 #9 נו, תגלי לה../images/Emo70.gif ותתבגרי, על הדרך... לא בעצבנות, אבל סתם, מה זה המשחק הזה?