אתחיל מהתחלה

dandushx

New member
אתחיל מהתחלה../images/Emo53.gif

הסיפור הוא כזה: לפני 3.5 חודשים הפסקתי ליטול גלולות נגד הריון (מינולט ).מאז הביוץ מגיע כמו שעון , ביום ה-14 מופיעים כאבים עזים בצד ( כל חודש זה בצד אחר באופן אקראי ). לאחר חודשיים של ניסיונות פניתי לרופא והוא נתן לי לעשות בדיקת פרוגסטרון ביום ה-21 ובדיקת פרולקטין ,LH,FSH וכו´ביום ה-3 ולבעלי בדיקת זרע שהוא יעשה ביום ו´ הקרוב .בדיקת פרוגסטרון עשיתי וכבר יש לי תוצאה של 50.7 , שמעידה על ביוץ ולמרות זאת קבלתי וסת ועשיתי כבר את הבדיקה השניה אך אין לי עדיין תוצאות. אנחנו מאוד בלחץ ואשמח לקצת עידוד וטיפים אם אפשר.

דנדוש יקרה

אל תכעסי שאני כותבת את זה. לרוב אני מברכת כל מצטרפת חדשה לפרדס שלנו ומאחלת לה מעבר מהיר ביותר לפורום הריון אחרי טיפולים. אבל כאן, נראה לי שאת רצה יותר מדיי מהר. תני לעצמכם זמן. שלושה וחצי חודשים זה כלום. רוב הרופאים אומרים שיש לחכות שנה. אני מבינה את הלחץ, כי גם אני כזו, אבל כאן באמת יש מקום לנסות עוד קצת טבעי מבלי להיכנס לביצה הטובענית והתובענית הזו של טיפולים ומעקבים. אם הביוץ תקין ותראו שהזרע טוב, אין מה לרוץ, יכול להיות שההריון ממש מחכה מעבר לפינה. מתוך ניסיון אני אומרת לך, חכי קצת, לפחות עוד כמה חודשים. המעקבים והטיפולים הם מתישים, שואבי אנרגיות. ההורמונים לפעמים מטריפים את הדעת. לא כדאי להיכנס לכל זה, אם אין צורך. אני לא אגיד לך שלחץ לא עוזר פה כי זה מרגיז, וגם כי מי שלחוץ זה לא פועל עליו. אני כן אגיד לך להיות עם האצבע על הדופק מבחינת תזמון הביוץ וכן להיות מודעת לדברים (אם זה כמובן מתאים לך), אבל באמת נראה לי שלפנות לטיפול אצל מומחה פריון בשלב כזה זה עדיין מוקדם מדיי רוצה לשמוע בקרוב על הריון ספונטני שנולד מאהבה זוהרה

dandushx

New member
הסיבה לדאגה

היא שיש לנו כמה זוגות חברים עם בעיות , חלקם הצליחו וחלקם עדיין מנסים (כבר כמה שנים, כולל IVF) וכשמוקפים בסיפורים כאילו הלחץ הוא טבעי. מלבד זאת במסגרת לימודי האקדמים למדתי הרבה על הנושא ,תמיד התענינתי בתחום ולפעמים לדעת יותר מידי גם כן מלחיץ. לא פניתי למומחה פריון ( עדיין , ואני מקווה שגם לא אצטרך )אלא לרופא הנשים המטפל שלי. ולסיום המון הצלחה במקרה שלך

נועם@בת

New member
מצטרפת לדברי זוהרה

3.5 חודשים זה בהחלט עוד אפס זמן להריון. סביר להניח שאין שום בעיה. 80 אחוז מהזוגות נכנסים להיון בשנה הראשונה לנסיון, כך שמתח ולחץ יכולים רק להזיק לך. תקראי מה כתבתי כאן על חשיבות זיהוי זמן הביוץ. שיהיה בהצלחה, ושלא תצטרכי לחזור לכאן שוב. נועם

dandushx

New member
אשמח לקבל איזו שהיא קבלת פנים חמה ../images/Emo7.gif

או איזו שהיא התייחסות

אושרת@@

New member
../images/Emo43.gif חפוז בדרך אליך

וחכי אנשים עוד לא התעוררו בשעה כזאת מוקדמת של לילה

נוג

New member
ברוכה באה../images/Emo39.gif כולם מתקבלים בברכה

הי, את רק בתחילת הדרך, ויש רופאים שעד שלא עבר חצי שנה ולפעמים שנה של נסיונות, אפילו לא הסתכלים אליך. אז סבלנות לא נכנסים להריון יש לגוף יש גם את הקצב שלו. זה כבר מעודד שיש לך מחזור סדיר ואת מבייצת. גם בנות שאין להן או לבעל בעיות פוריות זה לוקח זמן. לדוגמה: יש לי חברה שהכל היה תקין אצלהם אבל היא היתה מאוד לחוצה וישר חשבה שיש לה בעיות ולא נכנסה להריון, עברה שנה וחצי שהם נסעו לחו"ל ושם נהנו לא חשבו רק על ביוצים ומחזורים וילדים וכו´,היא נכנסה להריון. אז אולי בכלל אין לכם בעיה אני מאחלת לך את זה שלא תצטרכי לעבור את כל הדרך הקשה של טיפולים. אז הטיפ הכי טוב שיש לי בשבילך בשלב הכל כך מוקדם, זה להנות ולנסות ולא להכניס לך פחדים וחששות.
נוג

dandushx

New member
כיף לדעת../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif

שיש אנשים נחמדים בפורום , זה נותן הרגשה טובה של
תודה

למעלה