אתחול טופס

Zeliran

New member
אתחול טופס

איך אפשר לגרום לטופס לאתחל את עצמו? או שלקרוא לפנוקציה שנמצאת בטופס .. רק מטופס אחר.. (owener?)

yuval k

New member
טופס חלונאי?

- מה הכוונה ב"לאתחל את עצמו"? - כדי לקרוא לפונקציה - השאלה היא מה היחס בין הטפסים (טופס "אב" או טופס "בן")... דרך טופס אב, אתה יכול לקרוא למתודות הציבוריות שלו. דרך טופס בן אתה ניגש דרך מאפיין בשם Owner (אתה צריך לתת לו ערך בעצמך) - שוב, רק למתודות שהוא חושף.

Zeliran

New member
אני אנסח את זה מחדש..

יש לי מחלקה שבה יש את הפונקציות ל Serialize ו Deserialize (הם מותאמות לשמור ולטעון TreeView) כדי להפעיל אותן אני קורא לפונקציה המתאימה ושולח אליה את העץ שאני רוצה לטעון\לשמור ואת שם הקובץ.. כשאני קורא לפונקציה, מתוך הטופס שבו יש את ה TreeView הכל עובד בסדר אבל אן אני קורא לה מטופס אחר.. זה לא עובד איך אני אמור לשלוח לה את ה TreeView אני נמצא בטופס אחר?

Zeliran

New member
מוזר?

לאחר שכתבתי דף aspx ועשיתי דיבאג..בחלון שנפתח באקספלורר נעלמו לי כל הקונטרולים שהם webForms, רק מה שהוא html נראה.. גם הקונטרולים שדווקא כן רואים, נצמדים לפינה השמאלית העליונה, בלי להתחשב איפה שמתי אותם

gooshi

New member
תופעה מסתורית

יכול להיות שחסר לך משהו בקובץ ה CS או ה VB? אולי קובץ ה ASPX שלך לא ממופה לשום CLASS זאת אומרת שאין את השורה: <%@ Page language=".... בתחילת העמוד ואז , בצירוף להשערה שאולי אין לך Runat=server בקונטרולים שאותם צירפת לעמוד זה מסביר את התופעה המסתורית. מקווה שזה עוזר במשהו.
The Goosh

למעלה