אתה..

צומיש

New member
אתה..

הלב שלי בוכה ואיש כבר לא שומע הלב שלי זועק ואף אחד כבר לא יודע יותר מדי פעמים הוא נשבר יותר מדי עליו עבר והנפש עוד לא קיימת הנפש מוגדרת כנעלמת אני אדם חיי אך לא מרגיש כזה אני אדם שלא מצליח לצאת מזה הדמעות על הפנים לא מפסיקות והלב שוב מפורק לחתיכות ואתה מוחק אותי בלי לחשוב ואני שרק רציתי שיהיה לך טוב ואתה חושב שאני משקרת אותך כל הזמן ומה עם הפגיעה שבי זה לא אישיו וגם לא עניין ורק אני יושבת ובוכה והלב כבר לא חתיכה שלמה מכניסה את עצמי ללבד ולא מאמינה כבר באף אחד אפילו אותך אני כבר לא רוצה כי בי פגעתי ושברת נורא אז למה עכשיו אני בוכה אולי זה בלי סיבה שאבת ממני את הכוחות האחרונים שהיום אני נמצאת בלי כוחות בפנים ואני כולי שוב מפורקת ואין אף יד שעוזרת אפילו ליד שלך אני כבר לא מצפה כי בינתיים נחלתי רק באכבה נהיית פשוט חייה אדם שאני ממש לא מכירה כל כך הרבה רע בך טמון וכל כך הרבה חוסר אמון ניסית לשלוט לי בחיים ושאמרתי לא זה לא מתאים ויתרת עלינו ומחק אותי בקלות כאילו אני עוד סתם שטות. אז הנה השנה נגמרה ואני עדיין בוכה ושבורה פירקת אותי לגורמים לקחת ממני את הכוחות האחרונים... אז מה כבר נשאר כנראה ששום דבר כל מה שהיה נגוז ונגמר והכאב והחור בלב רק נפער אז רק שתדע שכל דבר שאמרתי לך זה רק כנות ולא שיקרתי אפילו לא על שטות ובאמת האמנתי באהבה אבל כנראה שגם היא כבר לא טובה

ועכשיו,

תיקחי את עצמיך,תאספי את השברים האלה..תביטי קדימה למרות שקשה,תביטי הלאה כי את לא צריכה להיות במקום שלא מעריכים אותך. תמשיכי ותני לזמן לדבר בעד עצמו. את ניסית,את עשית,את רצית..תרגישי שלמה,אם הצד הנגדי זילזל ולא מסתדר עם זה..זו כבר הבעיה שלו. לך מגיע יותר,אל תתעכבי על כאב לב. עכשיו כואב ורק את יודעת ויכולה להבין כמה,אז פשוט לאט לאט.זה ישתחרר..זה יחלוף..רק תני זמן.

הרגשה הכי טיבעית בעולם

איש לא מצפה ממך לקום כאן ועכשיו מחודשת ומלאת כוחות כדרך פלא. פשוט..זמן חמודה..רק הזמן הינו התרופה. נכון זה קשה..בכל זאת עברתם יחד כמה שנים טובות..אבל לאט לאט הכאב ידעך והאמוציונאל יפנה את מקומו לרציונאל..הראש והרגש יתחילו לתאם את עצמם..ויעבור הזמן ואת תביני מיום ליום כמה זה היה כדאי. לכן,תני לזמן לשחק את המשחק שלו. את תקומי כמו גדולה,לא תכאבי יותר,תכירי מישהו ראוי ומקסים שיעריך את הבחורה שאיתו. ובקשר לבחור -האקס..נכון שחבל שלך,אבל את ניסית ועשית ככל יכולתך..זה הוא שכבר לא הסתדר עם זה,אז תרגישי שלמה!! ותאמרי לעצמיך-הכרתי בחור,עברתי איתו כמה שנים,למדתי ממנו,רכשתי ניסיון וחוויתי חוויות שישמרו לי באוצר הזיכרון..וכעת אני ממשיכה הלאה..לעוד דברים טובים שיבואו לי בהמשך ולעוד התלמדויות ונסיונות..כי אילו החיים " זהו יקירה,בהצלחה. אגב-את כותבת ממש יפה.

צומיש

New member
תודה על התמיכה...

וכן אני כואבת לרב שכואב לי... ועכשיו מאד כואב הוא עוד התחבר למסנג'ר כדיל המשך לרמוס ולקטול והפעם אני קטעתי הכל... זהו מקווה שמחר מתחיל יום חדש ושנה חדשה ויהיה רק טוב...

ברשותך..

שניה לפני שאני פורשת למיטה,תרשי לי להוסיף לך כמה מילים: הנה זו הזדמנות שלך בפיתחה של שנה חדשה-להתחיל הכל מחדש. קודם כל,את צריכה להתנתק ממנו כי מה שנקרא "רחוק מהעין רחוק מהלב",זה אומר שתמחקי אותו מהפון שלך ומכל מדיה אחרת שיש לך תקשורת איתו. תרחיקי חפצים ודברים שקשורים בו והזכירו לך אותו,פשוט "תתנקי ממנו" ותגידי לעצמיך-זהו עד כאן..מהיום דרך חדשה התחלה חדשה! מאחלת לך שנה יפה ומרובה באהבה מקסימה
לילה טוב חמודה ותחייכי בתקווה למחר חדש ויפה יותר!

צומיש

New member
טוב...

אז השנה התחילה טוב הוא צלצל בחצות בדיוק ודיברנו ליבני הכל.. לא חזרנו.. ובינתיים כנראה שנינו כבר לא בנויים לקשר כל אחד צריך להיבנות לבד. וסיכמנו שאף אחד לא טורק דלת לשני הוא הסכים שהבחירת מילים שלא לא הייתה נכונה, ואני כהרגלי לא הבנתי רמזים.. העיקר התחלתי את השנה עם קצת כוחות ובידיעה שאף אחד לא כ"כ כועס עלי... ומה החלטנו שניתן לזמן לעשות את שלו מבחינת שנינו ואם בעתיד נמצא את דרכינו אדח לשני אז ננסה להסתדר ויופי ואם לא אז כנראה זה לא נועד להיות.. בטוח תשמעו עוד הרבה בכי ממני והרבה כאב ראש.. אבל לפחות התחלתי ברגל ימין את שנת 2007

shirazlovemor

New member
שיהיה בהצלחה מותק!../images/Emo140.gif

בסוף הכל יסתדר, ואם עוד לא הכל הסתדר- סימן שעוד לא הגיע הסוף!

למעלה