אתה

אתה

אתה שהגשמת את כל חלומותי אתה שנתת משמעות לחיי איתך זה כמו חלום מתוק וכשהלכת היה כמו זיכרון רחוק אנחנו ביחד לכל החיים אמרנו ביחד כשנשבענו אמונים אתה שאמרת שאני הכי מושלמת אתה עזבת אותי לאחרת אתה כל הזמן רק עליה חושב אתה לא מבין כמה שבליבי זה כואב אתה רוצה שאני אתרחק ממך... אתה לא מבין עד כמה שאני אוהבת אותך!!!

ב א ר י

New member
קושקושית שלייי....

אני יכול לומר לך רק דבר אחד... אותך אני מכיר גם במציאות,וזה אשר אינו רוצה באהבתך ההפסד כולו שלו !!!!! אמרתי לך,הלוואי ויכלתי להחליף אותו... בארי

מותק שיליייייי...

זה שיר נורא ישן... הוא כבר לא רלוונטי... מה איתך מותק..? מלאאאאאאא זמן לא דיברנו... איך היה במים בסוף..?

ב א ר י

New member
אנג`יייי....

את היית שם כשנכנסנו למיים? את הלכת כבר לא? בכל אופן במים היו סבבה,אבל איך שיצאנו מהמים,קפאו לי ה.... אבל היה אחלה ונהניתי דווקא. בארי

חחחחחח...

הייתי כשנכנסתם... אבל לא הייתי כשיצאתם.. כבר גררו אותי לאוטו... חיחיחיחי... נורא נורא נהנתי... אתה בא מחר..?

ב א ר י

New member
אנג`ליקה....

מחר לא נראה לי שאני אבוא... אך אשמח אם תמסרי לכולם ד``ש ולעצמך נשיקה ממני. }{ בארי

blue love

New member
מלאכית קטנה...

רגיל לראות אותך כל הזמן צוחקת ומרעיפה חיוכים לכל עבר.. ופתאום אני קורא את השיר..ורואה שגם מלאכיות יכולות להוריד דמעה ..וגם מלאכיות יכולות להיכווה מאהבה.. שמח שזה היה מזמן ועכשיו השיר לא רלוונטי...(-: blue

למעלה