אתה ..

אתה ..

חלמתי עליך בלילה .. חלום רטוב מלא בתשוקה .. חלמתי עליך בלילה .. חלום שהשאיר אותי עם חשק לעוד .. בחלום אני ואתה ניצבים זה מול זאת בחלום אני ואתה מביטים בעינים סמואות .. אתה מפשיט אותי במבט שלך אני מפשיטה אותך מורידה את החלוצה .. נשארת בלבנים שחורים מתחרה בדיוק כמו שאתה אוהב , בצבע שלך .. אז מרגישה את הלשון שלך מחפשת מסביב לאן לנגוע .. הלשון מסתובבת .. מסביב לפיטמות . מחפשת עוד , היכן עוד לנגוע .. הידים שלך מלטפות את גופי .. ואני מגיבה בתשוקה אדירה מרגישה את המיצים של גן העדן שבי פורצים לאט לאט .. בלי שום מחסום .. מרגישה אותך מתכפף לאט .. מגיע עד לבין רגלי . חשה את הלשון שלך נוגעת בבד התחתון שעלי .. ואט אט נוגע בנקודה .. אט אט מלקק גם אותה .. ואני לא יכולה יותר לעמוד .. מחפשת איזה קיר להשען ולחשוב .. לחשוב איך אני ואתה עושים אהבה לחשוב איך לגרום לך את האושר הגדול ..

backchus

New member
הייתי ...

נכנס אל החדר מסתכל אז אליך ואת זורחת כמו קטיפה ממלא ריאותי באויר של החדר ריחך אז עולה כמו מושק נהדר נצמד אז אלייך לאט לאט מלטף עם היד נוגע כמעט נותן לשערך להחליק על עורי נושק לעורפך את רק תהני.... מלטף חמוקייך מבעד לתחרה ואוחז בשיני בפיטמתך הזקורה אוחז במותנייך ומרימך אט אלי נושק לצווארך עת לקחתיך בידי משכיבך על מיטה ,על יצועים מסאטן רוצה רק שתגידי עם כל גופך כן............

sunset

New member
שיווווווווווווווו

לא תתנו לי לישון?????????????? יפהההההההההההה. SUNSET

אתה ..

ניצבת מולך ערומה מוכנה ואתה מביט בי ..מוכן לפעולה .. משכיב אותי על מיטה ענקית שמכוסה בכיסויים בצבע של סיגלית .. מסתכל ובוחן את זוג עופריי מסתכל ומביט על משולש האהבה שאצלי .. מסתכל עלי ומתחיל לאהוב .. נשיקות נשיכות ..מלמעלה מהראש .. עינים ואף .. סנטר ולחיים ואט אט מגיע לאוזניים .. מלקק מנשק וקצת נושך .. הכל כדי להגביר את החשק .. השפתים שלי מוכנות לקבל אותך השפתים שלי רוצות כבר לטעום אותך הנשיקות שלך עמוקות עסיסיות הנשיקות שלך כלכך ארוטיות .. ואט אט אתה מגיע עם הלשון לשדיים אט אט מסובב את הפיטמה סביב השניים נושך בקלות .. מלקק עם הלשון נושך בקלות מגרגר עם הגרון .. וממשיך לרדת לכיון משלוש האהבה ממשיך ללקק את הבטן התחתונה מגיע בין הרגלים מפשקת את הירכיים מלקק כל מה שנקרה לו בדרך .. מלקק ומוצץ.. מלקק ומנשק .. ואז מגיע לאזור פרח האהבה .. נושך בקלות ומגרה בעדינות עם קצה הלשון .. מלקק בעסיסיות ואני כבר לא יכולה יותר .. ומרגישה איך אני גומרת מרוב תשוקה ועוד פעם ועוד פעם .. וואו איזה שרשרת של אורגזמות זו היתה .. וואו ..

mna

New member
את

לאחר הליקוק, החלטת לגמול, ונתת חיבוק, לגבר, שמכאב ביצים - לא יסבול. הוא, ניצב מולך, מוכן ומזומן, נושק לשדך, זינו - כבר מוכן, את מבחינה בזקפה, נוקשה ויפה, ומתחילה לרפרף, ובאצבעותייך ללטף, אשכים את חופנת, ואותי פשוט מחרפנת. מרגישה איך הם מתמלאים, ואיך שורידים, עליו פועמים. מחליטה לטעום, ואת פיך פותחת, וואו, איזה חום! את בפנים רותחת. בשפתייך מרפרפת, ובלשונך, לכל ארכו מלטפת. מרגישה, איך הכלי מתנפח, לטעום את רוצה, ממיץ הזכרות. ומגבירה את המציצה, ונושכת בזהירות. את מדהימה, אני כבר גומר, את כה חמימה, אופס . . . לא ללכלך!! - צריך להיזהר!!! את בולעת הכל, לא מחמיצה טיפה, אני כבר לא יכול, ואת מרפה. מחייכת חיוך, מלא תאווה, ומלטפת ברוך . . . והמון אהבה . . .

פרח גן עדן

לו אל גנך ירדתי ובערוגותייך עדרתי את פרח גן העדן הזקוף אטפח בלשוני עד אשר תחושי גן עדן אמיתי

sunset

New member
ניצוצית

בדיוק לפני שהתכוונתי לישון, קראתי... ונהניתי. רווי תשוקה. הוא שאמרנו . מי קבע כי רק בלילות נעשה אהבה?! טוב, אני והשקיעה... זה כבר סיפור אחר. יפה ניצוץ. SUNSET

backchus

New member
שקיעה חביבה

רק לומר לך שאין כמו בצהרי יום לעשות אהבה רצוי בפארק על כרי דשא סדין פרוש ,בקבוק יין קר עץ אחד או יותר לצל קריר וחוץ מאיתנו אין אף אחד ןלהינות מהרגע בכיף יחדיו

sunset

New member
backchus

כן. יודעת. גם כשהשמש זורחת , או בצהרי היום. אך עם sunset והזכרונות.. לא שוכחת אף רגע אז עם רדת יום... SUNSET

למעלה