אתה...

אורמור

New member
אתה...

אתה שבי חשקה נפשך שבי נגע פיוטך הניצב ממול-עדיין זר על פניו נראה נהדר שואלת לתומי תוהה בנפשי מה נרקם? מה קסם? עייני בגווני החום? או שמא עונת הייחום כי אביב כידוע.. הולם סקס פרוע הקסמה האישיות? או שמא הנשיות? או אולי עוד נדע גם הא וגם דא אנוכי ה``שרוטה`` שלמילה הכתובה מכורה שחושבת עם הלב כי איש כותב -הוא איש חושב סוברת מניחה שאיש ממחיש הוא איש אוהב,מרגיש מתעוררת ונרגשת אלי מפגש נרעשת מקווה בי פנימה.. שנזרום קדימה שנצוף על הגלים נוכל למיכשולים שננסוק גם בלי אות שנסער ונשקוט שנקום וניפול-יחדיו בהשקט ושאל בור תחתית לא נתרסק שנחייה את הרגע ונצא בלי פגע אל האור.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שיר בטרם``מים גנובים``.. כש``מים``..עונים בחיוך על התהיות..המקדימות..

לא הבנת שכבר המשיכה??? :cool:

רק שלא תישאר ברקיע השביעי ולא תחזור אלינו להביע עוד מרשמיה...

mna

New member
את. . . :)

את, שעל פניי מעלה חיוך, ומעלימה כל דיכדוך. שחומותיה נחושות איתן, אבל ניכר בהן סדק קטנטן. שהגורל הפגיש, פעם שנית. איש רגיש, עם אישה חושנית. שנוגעת ללב, היכן שכואב, ומביאה מזור, והרבה אור. בעלת עיני הברק, העמוקות כצלחת מרק, שנישאות על הצואר הרגיש, שכמה למגע איש. ועל הכל מורכב, ראש, פשוט ``זהב``, מבין ויודע, פשוט, קצר וקולע. את, שהינך חברה טובה, ונפשך כל כך כאובה. שמחפשת מזור, לגוף שממשיך לבעור, מתשוקה, מאהבה. ומהמון תאווה. לשמחה ניצחית, ולאהבה אמיתית. אאחל לך רק דבר אחד ויחיד. שמי שתאהבי, יחזיר לך אהבה - תמיד.

אורמור

New member
mna יקר

חן חן..מרגש כל כך.. ידיד אמת אתה.. יודע שתמיד אאחל לך את המייטב..

mna

New member
את 2

את האישה, שאת ליבי שבתה. ובליבי בקשה, לזכות באהבתה. זו הנוגעת, ישר אל הלב. את בטח יודעת, ש . . . עלייך אני חושב. על החום ו``הדבש``, נופת צופים ממש. תחושות נעימות, מעבירות רוגע. הן פשוט מדהימות!!! - את יודעת לנגוע. וגם . . . את הנבונה, לה נכנסתי לוריד. ובך בלי כוונה, פגעתי להחריד. ואת חמודה, מבקש שלי תסלחי, כי בך אני חושק . .. הכי הכי.

אורמור

New member
אל לך..לכאוב MNA

אייך אוכל לכעוס עלייך..שמרעיף,שמקשיב שמלטף במילים יודע שאני אוהבת אותך כאח כחבר.. הסיבות ידועות לך כבר מיום אחר לידידות אמת יש ערך מוסף ועל כך אתה מוערך ולחבר טוב הכל נסלח וכשהכל ביננו ברור היופי שמור. אור

למעלה