אתה.

אתה.

אתה שהיית בתוכי, אתה שהרטטת את גופי. אתה שכל נגיעה מבפנים- הרטיטה את חלקי בטני. אתה כבר לא איתי. אתה הלכת ממני- בחרת להיות מלאך,בחרת להיות לצד אלוהים. אתה עדיין עמוק בליבי, אתה עדיין מרטיט את ליבי. אתה בנשמתי,אתה במחשבתי. אתה שהלכת ממני... אתה שגורם לגשם הדמעות, אתה שגורם לכאב לשהות. אתה החלטת לא להיות, אתה החלטת לא להוולד. אתה העולל שלי- אתה שהיית-לא היית, אתה אינך עוד בחיי, אתה, אתה הוא החשוב מכל בעיניי... אתה הותרת חלל, אתה הותרת את הלב כואב. ואמא שלך...אבודה.

חגית...36

New member
לאלת האהבה

אוי נשמה שלי, אין מילים לנחם, מי כמוני מבינה את כאבך, ויודעת מה רב סיבלך, את יודעת שלקח לי 7 שנים עד שילדתי את בתי ספיר, ולפניה היו לי 4 הפלות, דרכי האל נסתרות נשמה, לרפא את כאבך איני יכולה, אבל להושיט לך יד וכתף כן, אז אחותי היקרה אני כאן בשבילך ויודעת שאת כאן בשבילי אוהבת אותך מהלב והנשמה שלך חגית...36

לי28

New member
לאלת...

מילותך כאבנים אשר נופלות עלי משמים, כל אבן ואבן פוגעת בי בגוף במקום אחר, ומכאיבה... כל אבן כואבת מחברתה. כך גם מילותיך אלת קשות הן ויותר מדי אמיתיות, צועקות לעזרה רואה אני את המילים פורשות את הידים למעלה לשמים וצוקות את זעקתך ``בורא עולם`` אלת....נותנת לך אני את כולי כולי לך לעזר, לשיחה, לכל בקשה נכון, רבים הם האנשים הטובים שרוצים להיות לצידך וישנם הרבה אנשים טובים בצידי הדרך תוסיפי אותי לרשימה - תשתמשי בזה מליבי לליבך... בזעקת כאב בהמון איחולי הצלחה ואל יאוש אוהבת... עם דמעות בעיניים לי28

לורה..

New member
אלת האהבה היקרה.......

אלת אהבה יקרה ליבי נקרע קראתי את מילותייך הכואבות הדואבות.... רוצה אותך לחזק ולחבק אך איך? רוצה לעודד ולנחם ולבקש ממך ה` למען-השם תן לה...להיות אם תן לה לבחור לו שם תן לה לראות אותו גדל ליבי למענך אלת ,מתפלל... אל תשברי,תהיי חזקה אל תטרידי עצמך בדאגה, אני יודעת כמה זה קשה,אוי,אני יודעת ולחשוב מה עובר עלייך, אני משתגעת, תהיי חזקה,תחשבי קדימה בסוף,את עוד תראי-את גם תהיי אמא, שולחת לך חיבוק ותקווה גדולה ולמרות שאיני דתיה,נושאת למענך תפילה- ה` בבקשה ממך,בבקשה הרי זו דרכה של כל אשה, לראות אושר,להיות אם אז ....איך זה קורה,למען השם? קח ממנה ת,כאב תן לה רגע קט אוהב קח ממנה ת,דמעות תן לה,בבקשה ממך,אם להיות.... אלת האהבה יקרה תהיי חזקה תהיי אופטימית תהיי סבלנית בבקשה.... בוכה בשבילך ומתפללת למענך ....לורה...

דספרדו

New member
...

בטוח שעזב רק פיזית.... לא נראה לי שעזב באמת את אימא לי נראה שתמיד יהיה עם אימא שלו ועוד אימא שכזו נ.ב. חייב להוסיף משהו קטן מרגיש את הצער ואת הפחד שישכח ורוצה להגיד שלא שוכחים.. לאימי היה אח שכזה {שלא הכירה נולד ו``עזב``} ועד היום בחגים וארועים משפחתיים הדודים מדברים עליו ומזכירים אותו והם כולם קטנים מהאח הנ``ל {לא הכירו אותו} חושב שלאחים של הקטן שלך אלו שיגיעו ספרי שיש להם אח מיוחד ששומר מלמעלה ואפילו לנו סיפרו על הדוד המיוחד זהו אלה, מעכשיו רק טוב... ביי

למעלה