אתה...

גילית.

New member
אתה...

כל הזריחות היו שלך, וכל השקיעות היו שלך, ומחשבותי רק לך, ותקוותי רק בך, וכשקמת והלכת, וזנחת הכל, נותרה ריקנות במשעול, שהוביל לביתך, ונשק לסיפך, ונותר מיותם מאחור. גילית

גילית.

New member
ארבל, אני מניחה

אני מניחה שכוונתך לתינוקה של לורה... אצלי התינוקות כבר גדלו, חחחחחח סוף כל סוף אני יודעת איפה אתה מסתובב בשעות טרופות אלה, ביי ממני גילית

גילית.

New member
מקובל עלי -זה אפשרי?

ארבל, רק שלא יאשימו אותנו בהצפפפפפפה, מתגעגעת נורא נ.ב. תמיד בצאט אתה אולי עם אלף...... גילית

מה פתאם??? :cool:

נוכיח לפיוטיים שאנו גם מיישמים את רחשי ליבנו... כן גילית ,אני איש אלף האכזבות....

גילית.

New member
לארבל, אתה אולי...

לארבל היקר, אתה אולי איש של אלף אכזבות, אבל בעיני אתה אלוף גם, בתקוות, אהבות, המילה תחת עטך אינה יודעת מנוח, ולא נותנת לאף אחת, אותך לרגע לשכוח, אלפי שירים חרזת ושימתח לבבות, אב ביננו, מה זה כבר אלף אכזבות? מוקדש לך, גילית

גילית.

New member
לארבלוש, אל תסתכל תמיד...

ארבל, אל תסתכל תמיד במונחים כאלה, של מה אני נותן ומה אני מקבל, בעצם זה שאתה נותן, אתה כבר מקבל, מוכפל פי אלף ומושלש במיליון, ואני כל כך גרועה בחשבון, גילית תישאר עוד קצת פה לפחות טוב?

שלחת אותי לנסיון אחרון בצ`ט...

והצלחתי אבל לא מצאתיך. מששבתי כבר לא היית... שבת שלום לך ,משוררת קטנה עם לב רחב ותקוות אין ספור. מת על האופטימיות שלך... למה לא נדבקתי בה?

גילית.

New member
בסוף גם זה יקרה...

איזו שטות עשיתי כששלחתי אותך לצאט, אני לא הצלחתי להיכנס, הייתי תקועה, והשרת סרב בכל תוקף לאפשר לי להיתחבר, יש לי מן תכונה כזו אני גורמת להרבה מכשירים חשמליים ויברציות, איך שאני באה לשלוח פאקס במשרד הוא ניתקע, כבר יודעים את זה, ומוותרים לי חחחחחחח אני משוחררת משליחת פאקסים, בלית ברירה הלכתי לישון, תודה על מחמאותיך, תקווה זהו שמי האמצעי, ובסופו של דבר תידבק גם באופטימיות שלי, כי עמוק בפנים, אתה אדם אוהב, וחם, אז גם האופטימיות עוד תגיע, מאחלת לך סוף שבוע ניפלא גילית

גילית.

New member
לורה,אני שמחה

לורה, תודה שהגבת, ואני שמחה שאת פה,קראתי את מה שכתבת, וכן אני פה איזה שבועיים, ונורא נהנית, מאחלת לך בהצלחה, ותכתבי אני אוהבת את מה שאת כותבת אני קוראת אותך, בחדר נשואים נשואות ממני גילית-

גילית.

New member
ארבל אתה כל כך שנון B-)

האמת ארבל לא חשבתי על כך, אצטרך לקרוא שוב, ולענות לך כשאדע... ביי גילית אני פה כי לא מצליחה להיכנס לצאטים

למעלה