אתה
שחושק בי שעוקב אחרי בפייס שמפנטז עליי ,אני יודע שאתה חם אש, אני התנסתי היה כיף לקבל מציצות מגברים בעבר ,אהבתי מקוקסינל יותר בגלל הדמיון לגוף הנשי והתחושה. אני מרגיש שאתה פשוט רוצה לאכול אותי מתאוה חשבתי עלייךאתמול,אני לש את הכלי השחום והעבה שלי שאתה מתאר לך כמה הוא טעים
אני נתקל בך בשירותים בבנין משרד במרכז תל אביב אתה מושך ומוביל אותי אני מתרגש בעבע לא רוצה ללכת עם הייצר שוב,אתה חושק פותח את המכנס לש אותו טועם מלקק מוצץ בתאוה בחוזקה כמו שאני אוהב. משפשף אני נאנק גונח בעננים פשוט מרגיש את הזרמים אצלי גועשים זה בא קבל אוך אהההה לפנים שלך אהההה אההה יוצא המון מהגירוי אתה טועם מלקק פשוט נהנה מכך מלקק הכל ומנקה אותי וואו. איזו תחושה עילאית . פנטזיה אמיית מבחור שמת עליי הוא לא יודע שאני כבר יודע מזמן עליו לגביי. סופ"ש נפלא וקסום...
שחושק בי שעוקב אחרי בפייס שמפנטז עליי ,אני יודע שאתה חם אש, אני התנסתי היה כיף לקבל מציצות מגברים בעבר ,אהבתי מקוקסינל יותר בגלל הדמיון לגוף הנשי והתחושה. אני מרגיש שאתה פשוט רוצה לאכול אותי מתאוה חשבתי עלייךאתמול,אני לש את הכלי השחום והעבה שלי שאתה מתאר לך כמה הוא טעים