אתה...

אתה...../images/Emo13.gif

אחרי הרבה ימים, של מיזמוזים, הרגשתי אותך ממש בפנים, זה היה מרגש, זה הדליק בי אש, זאת היתה הרגשה מהממת, השאירה אותי עדיין נפעמת, מחכה לפעם הבאה, שבטח תבוא בעוד שנה, כי אצלך, שמוליק, זקוק למנוחה, עד שאוסף הוא כוחות בחזרה, אז קח לך עלי גת, וקצת ויאגרה ביד, את פלייבוי קנה מיד, ונעשה עוד אחד... שבת שלום. מכורה לאהבה.

למה???../images/Emo7.gif

אתם ישנים?? למה אין כאן חיים, האם נגמרו החלומות, או שאתם אוספים חדשות, תתעוררו.... מכורה לאהבה.

כי כמה כבר

אפשר לפנטז מתי כבר יבוא האומץ להעז המילים מרגשות והקטנים מזדקפים אבל הנוזלים המקודשים נשארים בתחתונים רוצה להגשים את אשר נכתב בלי כל אזעקות השוא רוצה להתעורר ולהרגיש אותה שוב במקום למצוא שאני כולי רטוב אז היכן היא זו שתושיע להראות לי ירח בלב הרקיע שיודעת איך לחיות את החיים גם במציאות ולא רק במילים

ואני חשבתי...../images/Emo8.gif

שהפנטזיה היא לנשואים, שמחפשים כאן ריגושים, שנמאס להם מהכלים, ולהוריד את הזבל לפחים, להוציא מהגן את הילדים, ולשמוע במיטה שיש לה כאבים, ובבוקר לקום עם פרצופים זועפים, כי הזיקפה נשארה בתחתונים, או אולי לפנויים, שמתגעגעים, להיות שוב נשואים, ולהתחיל מחדש את כל הגילגולים, כאן המקום למילים, ולא לחיפוש ירח בשחקים, או לכוכבים נוצצים, בחיים, עשה מעשים, ולנו השאר את הפינטוזים. שבוע נפלא מכורה לאהבה

יאצפן

New member
אתה../images/Emo117.gif

נו את יודעת שהגת עושה לי ירוק ומר בפה, והויאגרה מרדימה אותי, רק את מעוררת אותי, וגורמת לי לנדודי שינה, ואת יודעת זאת. למה? אוי לא זכרתי.

למעלה