אתה תמיד עצבני

LoloLand

New member
אתה תמיד עצבני

כל דבר קטן שהם אומרים מוציא אותך מדעתך. הם לא מבינים למה אתה לוקח קשה דבר שנראה להם כל-כך שולי. לא מבינים למה אתה קטנוני. לא מבינים למה אתה אנטי. טוענים "אתה צריך חברה" ומרגיזים אותך עוד יותר. חושבים שהם יודעים הכי טוב, כשבעצם הם לא יודעים כלום. ממש כלום. אחרת איך תסבירו את העובדה שהם לא קלטו שהבן/אח שלהם הומו מיוסר בתוך הארון שלא יכול לחיות את חייו ומוציא את התסכולים שלו על דברים כביכול "שוליים". משפחה...

../images/Emo24.gif אני יודע ומכיר את המצב שבו אתה נמצא,

הייתי שם, כולנו בעצם היינו אני מניח.. נשמה, לא מכיר אותך, בטוח שאתה איש רגיש, אבל לך עם הרגישות הזו, וזכור את ההודעה הזו כי ביום שאתה תצא מהארון וכולם ידעו, וזה יקרה, ההודעה בעלת שמץ העצבות הזו פשוט תצחיק אותך
אני כאן לכל שמץ עזרה
רן

תשובה דמיונית

שלום לך בננו,אחינו מצטערים אבל אין לנו קרני רנטגן, ולא קנינו בשוק את המוצר החדש , שמגלה מחשבות. אתה מאוד לא נעים בזמן האחרון, בטח שממנו לב שכל דבר קטן מקפיץ אותך, אך אנחנו לא ידענו שאתה מתייסר, בתוך עצמך עם שאלות מאוד לא פשוטות... אנחנו יותר מנשמח להיות לצידך רק ואך ורק כשתהיה מוכן לשתף ונוכל לראות איך אפשר לסייע לך... אחנונ נקבל אותך כמו שאתה המשפחה ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------עכשיו ההודעה שלי, נכון שהיית רוצה לקבל תשובה כזו? תשובה קצת אוטופית , אידאלית מידי וכן, אני יודע לא משקפת את החיים, אני לא מכיר את משפחתך, אבל בהחלט מבין את העצבנות שלך ואת הדריכות היתר שלך, לא ברור האם הדריכות שלך נובעת מכך שאתה חושש שהם יגלו אותך, או הדריכות והעצבנות יושבים ומלווים למצוקה שאתה מביא איתך בנושא המיני.. אני לא יודע בן כמה אתה, וקצת קשה לייעץ מבלי להכיר אותך או את הנפשות הפועלות,(את משפחתך) ואת מידת הפתיחות שלך ושל משפחתך לנושא... אם אתה יכול לגייס רשת של תמיכה זה מאוד יכול לסייע ולעזור.... תרגיש טוב יהיה בסדר, בסוף הכל מסתדר...

wiseman19

New member
תגובה דמיונית

קיפי היקר, תגובותייך היפות מרעננות את הפורום כמו פרחים בצילו של עץ בלב האביב. אתה אדם מוכשר בעל דיעה יציבה וחכמה על הקורה מסביבו אשר תמיד מוכן לעזור ולהושיט יד לזולת בעת צרה. אנו אוהבים אותך ומקווים לראותך כאן בפורום מגיב ועוזר כמו תמיד, לחברי הפורום השונים. הפורום ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------עכשיו ההודעה שלי, נכון שהיית רוצה לקבל תשובה כזו? תשובה קצת פלצנית, אידיאלית עד מוגזמת ואף מעידה על סטייה מינית מוחית קשה. ובכן... סתם כפרה, חחחח אחלה תגובה !
ולא, זה לא באמת Wiseman כותב... יותר כמו Grimboy שלא היה לו כוח להחליף ניק חחח

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo24.gif

הרבה פעמים מעדיפים לא לראות את מה שברור לעיניים. בגלל זה צריכים לצאת מהארון, להגיד להם על הטבע שלנו...

אני מבין אותך..

נראה לי שגם הרגשתי בדיוק את הדברים שאתה מתאר פעם.. אני חושב שזווית הראייה יכולה להתחיל להשתנות כשמבינים שבמעשים של אחרים לא תוכל לשלוט אבל בשלך כן, ומשם להמשיך - כמו למשל לספר לחבר טוב או לעשות דבר כלשהו שיגרום לך להרגיש יותר טוב לגבי עצמך והזהות המינית שלך.. ואז גם מרגישים אולי פחות כעס כלפי "המשפחה" על הדברים שנמנעו ממך בחיים.

Colfax

New member
שים זין על כולם

ותעזוב את הבית (אם אתה חייל אז זה קצת בעייתי). ובכלל, אתה צריך חבר, מישהו שיגרום לך לשכוח מאנשים אחרים.

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo24.gif

ידידי, אתה צריך לקבל ולהבין את המצב, הקרובים של כל אחד ואחד מאיתנו לא תמיד מבינים אותנו, ולא תמיד יכולים לדעת מה אנו מרגישים. אבל אתה גם צריך לא לשבת בחיבוק ידיים, אלה לגרום לשינוי המצב. קודם כל תשנה את העולם הפנימי שלך, תתחזק, תמצא דברים שכן יחזקו אותך. שלא תיקח הכל קשה, שלא תהיה אנטי. שלא תתרגז, תתעצבן ותתבעס, לשים גבולות ופרופורציות לעצמך. רק אחרי שתגיע לשלמות עם עצמך, תתחיל לאט לאט לפרק את ארון הזכוכית שלך, מסמר אחר מסמר, בורג אחר בורג, פיסה אחר פיסה. במקביל תמצא דרך להידברות עם המשפחה. זה לא חייב להיות דרך הנטייה המינית. לכל הפחות זה מה שאני מנסה עכשיו לעשות. בהצלחה יקירי.

Transcend

New member
אתה לא צריך גימ"לים אתה צריך זין../images/Emo111.gif

יהיה טוב בסוף. גם אני לפעמים מתעצבן עליהם ללא סיבה תנסה לחשוב מהכיוון ההפוך, איך הם רואים את ההתפרצויות הבלתי מוסברות (להם) האלה.

vbn9

New member
../images/Emo52.gifעל הבורות,אבל מה הראשי תיבות של גימ"ל?

starfield

New member
חחח זה לא ראשי תיבות

זה דרג של פטור כמו ש ב'טים זה פטור\הקלה בפעילות ספציפית ומסוימת נגיד פטור מריצה(וואי וואי כמה כאלה קיבלתי) גימלים זה פטור מכל פעילות בכלל. דלדים זו דרגה שפוטרת פעילות(כמו גימל, יכול להיות שההבדל הוא פטור בבית בלבד בניגוד לגימל שמחייב פטור בבית רק מ3 ומעלה, אבל אני לא בטוח.)דלד ניתן ע"י מפקד ישיר. וכו וכוכוכוכ :) טוב אני כבר 3 שבועות משוחרר יכול להיות שהזכרון מטעני. [:

מצב מוכר

משפחה תמיד יודעת איך ללחוץ לך על הכפתורים הנכונים ולעצבן אותך כמו שצריך... אולי בנושא הזה תבהיר להם שייצאו לך מהווריד ושלא יציקו לך על חברה וכל זה, שזה לא צריך לעניין אותם ושייתנו לך לעשות הכל מתי ואיך שבא לך.. וחוץ מזה, למה אתה מיוסר בתוך הארון ולא יכול לחיות את החיים שלך? מה מונע ממך? מה עוצר אותך?

למעלה