מה דעתכם על הכתבה הבאה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2655915,00.html אני אישית חייבת להגיד שבנזוגי יהיה חייב להיות מצוייד ב"סטנד אפ" באופן טבעי, אחרת אני בבעיה.
כששוכרים דירה ומכניסים לחוזה את המקרר, הדוד חשמל, מערכת הגז, וכו.. אז קוראים לזה "בלאי" ובלאי זה בדרך כלל פונקציה של שנת יצור. גם אצל רכבים זה ככה ההבדל בין רכבים לביננו שרכבים עושים טיפול עשרת אלפים ואנחנו לא. למה מקובל על החברה לראות גבר שמן קרח ומבוגר שמסתובב עם בלונדינית יפיפיה בת 17 ולא מקובל לראות אשה מבוגרת שמנה וקרחת מסתובבת עם גבר יפיוף בלונדיני ובן 17
שאני משתמש בדיוק בדוגמא הזו אבל הפוך...טוענים שאני שובניסט וגס. ומי אמר שאישה שמנה וקרחת (אני מקוה שזה לא תאור שלך..חחחח) זה לא מקובל. התכוונתי שהנושא שאת ופינליש ניסתם להעלות קשור אמנם להרבה דברים אבל לא לגיל. בכלל תפסיקי להתנצל שאת עם גבר יפיוף ובלונדי בן 17 . שימותו הקנאים!!!
התכוונתי שאני מקווה שלבנזוגי תהיה התעוררות תמידית כשהוא רואה אותי תמיד, ללא קשר למסטיק. לא נגעתי בכלל בעיניין הגיל. הייתי ממשיכה את הדיון בעיניין הגיד אבל זה לא נראה לי המקום המתאים.
קרטיד שהבנו מה התכוונת. הענין של ההתעוררות לא קשור רק בצד השני .. יש עוד בעיות רפואיות,נפשיות , אובקטיביות ואחרות (כך הובא לידיעתי כמובן, למען הסר כל ספק.)