אתה שועל

אתה שועל

אתה, שועל, צא ממוחי לך בצע מחול חופשי הרחק ממני עזוב את ליבי פצועה רגלי, מדממת נפשי ליילך בדרך חפצה אנוכי לברוח ממך לצאת לדרכי דרך סירפדים שורטת בגופי ציפור לבנה פתאום השחירה נחתה על כתפי ושתתה מדמי הן לא הספיקו לי מעשיך גם היא באה לפצוע בנשמתי הנח נא לי אצא לחופשי יורדת על ברכי מתחננת אנוכי למצוא זהותי שגנבת ממני לא סגרתיך בין סוגרי ליבי לא הנחתיך בין שומרי חיכי הנח לי ליילך לדרכי וקח את נשמתך שנחתה על כתפי השותה מדמי קח אותה הרחק הרחק ממני ענבל

lichdog

New member
אהבתי!

מאוד יפה! :) בדר``כ אני מנסה לא להתעמק בשירים כאלו כי אין לי כוח לזה, אבל משהו בשיר הזה גרם לי להסתכל עוד הפעם... רעיון יפה! במיוחד ה``ציפור לבנה שהשחירה``, אהבתי! יקי a.k.a בנץ

וטו

New member
יפה

אם היה לידי האדם שאת מדברת עליו בסוף השיר כבר הוא לא היה לידי...

the writer

New member
הציפור

ענבל יקירתי שירך עמוק ומעניין. מה שהפתיע אותי בו הוא הופעת הציפור. מבחינת האלמנטים השונים, יחסי הכוחות בין הדמויות הפועלות הציפור היא מעין כוח מתווך שכביכול אינו קשור לצד זה או אחר. הדוברת של השיר, עד כמה שהיא קשורה אליך, רואה את הציפור כקשורה אליו, אל מושא השיר, אולם לדעתי שיוך זה מסתיר משהו. האם יש לך קטעים נוספים על הציפור הזו? ההופכת מלבן לשחור? האם היא מתווכת או שהיא הסוואה? מתחבאים בה עוד הרבה שירים ואולי אפילו ספר. בהערכה, אייל

מודה לך אייל

הערכתך מאוד חשובה לי - מעודדת ומחזקת ידי אוהבת את ראייתך העמוקה והמעמיקה באשר לציפור - הסוואה הינה ואכן מתחבא בה עתיד שלם באשר לדוברת - הדוברת בשירי לעולם תהיה קשורה אלי - כי אני כותבת מתוך הרגש האישי שלי - קשה להיות מודע לרגש, לכתוב אותו ולהתעלם מהאישיות שעומדת מאחוריו - האינך חושב ?! לכן שירי אם הינם נובעים ממציאות ואם הינם פיקציה תמיד יהיה בהם משהו משלי - לעולם תשרור בהם רוחי. שוב תודה לך אייל ענבל

למעלה