אתה מתסכל אותי.

FemaleKing

New member
אתה מתסכל אותי.

אתה לא יכול לזרוק אותי, לפני 9 חודשים כבר, ולהמשיך לדבר איתי. זה לא עובד ככה.
להמשיך לשלוח לי אותות חיים, לראות אותך. די.
אני מתה שנחזור. ואתה מקשה עליי לא לדבר איתך, כי אני יודעת שאם אני אגיד משהו ותשלול את זה, אני אמות. פשוט אמות במקום.
שחרר אותי
פרסם תמונות עם בחורות, בחורות שאתה יוצא איתן.
הלוואי ולי היו תמונו לפרסם..
אוף איתך!!!!

מבינה אותך..

תגידי יש סיכוי שהוא מרגיש כמוך?
כדאי לברר
להציע להיפגש לקפה כידידים..

תפסיקי לדבר איתו,יש סיכוי שהוא יזחל אחריך

כמו האש פאפי.
גם אם לא יעשה את זה,הרווחת את החופש שלך ואת הכוח שלך חזרה.

שלום

כל אדם מחליט עם מי טוב לו להיות בקשר, ואפשר להיות בסוגים שונים של קשרים וקרבה למי מה שמרגישים שנעים וטוב לנו. אם הוא מחבב אותך, טבעי שינסה ליצור אתך קשר. אם את לא רוצה לדבר אתו, את לא מוכרחה לענות לו. אם יתאים לך, אולי תוכלי להיות אתו בקשר רחוק ולא מחייב בלי להיקשר, רק לדבר קצת מדי פעם. תוכלי גם לענות לו בנימוס ובעדינות ולהתחמק ממנו. עשי מה שאת רוצה ושטוב לך.

marioForever

New member
FemaleKing

יכול להיות שהוא מנסה לדבר איתך ואת לא עונה לו....?
יכול להיות שחסמת אותו בפייסבוק ?
המלצה שלי פשוט תגידי מה שבלב שלך....תגידי לו את זה...
תשפכי הכל....יכול להיות שהוא מנסה ליצור איתך קשר כדי לחזור אליך ? חשבת על זה ?
לא יודע...
יכול להיות שהוא ייתן הכל כדי לחזור אלייך יכול להיות שהוא הבין שהוא עשה טעות....
זה דווקא הודעה מספיק מעניינת שנשמע עוד פרטים.. סוף סוף הודעה שונה מכל ההודעות הרגילות...שמקבלים פה....
מה איתך ? את בטוחה שלך אין תמונות שאת מפרסמת בפייסבוק שלך עם גבר אחר ? אולי ?
אולי הוא היה נותן הכל כדי לחזור לא ?

marioForever

New member
סורי על ההתקפה ...

פשוט זה מה שעשו לי .... וזה הדבר שהכי שבר לי את הלב כי בתקופה שהכי רציתי לחזור..... היא לא שמה עלי ....רשמתי לה הודעות אפילו שלכתי לה תמונה עם כלב והיא לא רצתה אפילו להגיב לי ... וזה הדבר שהכי רציתי ממנה... רק לחזור אליה, להשכיר דירה לחיות פשוט שוב פעם....
והיא בכלל לא שמה עלי ....
עד היום אני לא מבין איך היא יכולה לעשות לי את זה...

marioForever

New member
אצלי זה נושא ממש רגיש

צריך לעזור בכל מקרה... :) אבל יפה מגניב....
אתה לא יודע אם זאת אותה אחת :) ...
אבל יפה שמצאת את השרשורים :) .....
חזק כח ! איך שמת לב ?

sani48

New member
אופס,זה באמת לא אותה אחת

משום מה חשבתי שמדובר על אותה הבחורה,ולא שמתי לב שבכלל הכינוי שלה שונה,הבחורה שאני דיברתי עליה רשמה בעמוד השני והשלישי

צר לי,

אבל כמו שאני מבין את הדברים, הוא בכלל רוצה לשמור אותך על אש קטנה. לא מעוניין לחזור, וגם לא מעוניין להתנתק (כי כנראה שעבורו הפרידה כלל לא קשה ולמה לא לשמור על קשר עם "מעריצות". זה תמיד טוב לאגו).

אם את חזקה מספיק, תיזמי ניתוק בעצמך. אם הוא ממשיך להתקשר, אמרי לו במפורש שאת רוצה להמשיך הלאה ומעדיפה שלא להיות איתו בקשר. נקודה.

ואז יש שתי אופציות: או שהוא משחרר אותך או שהוא לא מרפה, ואם לא מרפה, זה מסתעף שוב: או שישניא את עצמו עלייך (בחוסר ההתחשבות שלו) או שתשלימי עם המצב ותנסי להמשיך הלאה, כשהוא ברקע. זה הרבה יותר קשה אבל זו כבר בחירה שלך...

בהצלחה

ivgy1980

New member
חומד, לא שומרים על קשר עם אקסים. לעולם.

אלא אם כן יש לכם ילדים משותפים. את מקשה על עצמך, הוא לא אשם.
תגידי לו שאת רוצה לחזור, נניח והוא יסרב - אבל לפחות לא תתייסרי!!

מממש אוף מבינה אותך מאוד:)

לא צריכה מישה או לצאת רק להתנקם למורת שזה כייף, תבלי בצורה שלך בנתיים יבוא מישהו אחר שיעשה טוב:)

למעלה