אתה משעמם אותי

Jan Karlo

New member
אתה משעמם אותי

שלום ייעוץ בבקשה דוגמא לשיחה עם אישתי לפעמים אישתי אומרת לי "אתה משעמם אותי" או "אנחנו חיים בשיגרה משעממת" אני עונה "מה את רוצה? שארקוד לך?" או " מה את רוצה שאעשה?" היא עונה "נמשיך כך עד שבסוף ימאס" העיניין נשאר פתוח ומעיק מה הייתם עושים במקומי תודה

היית עושה כך

יוצא עם חברים... תאמין לי שלמחרת היא ממש לא תשתעמם היא תהיה עסוקה במחשבות או דרך נוספת ... אם אתה יודע היא תשתף פעולה סעו לבילוי שבחיים לא הייתם אני לא יודעת מבאולינג ועד "פיק אפ" באר בתל אביב ושם תגיד לה שהיא הבחורה הכי יפה ומיוחדת פה מכל הבנות בהצלחה...

meshi4

New member
לא נעים לשמוע

משפט כזה.כנראה היא מתכוונת:משעמם לי.היא יכולה להרשם לספריה.להרשם לחוג שמענין אותה. ומידי פעם לצאת יחד לחברים.או בילוי משותף.סוף שבוע.לפעמים מרגישים תחושת מחנק ושיעמום ורוצים להתאוורר. הייתי ממליצה לכם בחום ללכת לחוג ריקודי-עם[חוג מתחילים]לשמוע מוסיקה נהדרת.לרקוד-[קשה בהתחלה אחכ'גם נהנים]להכיר אנשים חדשים.ולחזור מלאי אנרגיה הביתה. בהצלחה

ההבדל בין טניס למטקות

במשחק טניס המטרה היא לחבוט בכדור אל עבר היריב באופן שלא יוכל לענות. במטקות המטרה היא לחבוט בכדור אל עבר היריב באופן שיאפשר לו להגיב ולהאריך במשחק ללא החמצת הכדור בידי מי מהמשחקים. היום אתם משחקים טניס. היא אומרת לך "משעמם לי" ואתה עונה "מה את רוצה ממני"? בפעם הבאה שהיא תאמר לך שמשעמם לה, נסה לשאול אותה "מה את מציעה לעשות?". מקווה שהבנת את הרעיון הכללי. בהצלחה.

רונייאן

New member
פעם בשבוע צאו לבילוי משותף

נסה לאדגר את אשתך לנסות וליזום ליציאות משותפות גם כן. זו לא חוכמה לשבת ולומר "אתה השעמם אותי".. אני חושבת שאיש המערות כתב לך תשובה קולעת. השגרה לא טובה ואם היא חשובה לך נסה ליזום ראשון.

Jan Karlo

New member
אתה משעמם אותי

לפחות פעם בשבוע אנו יוצאים לצעידה לאורך חוף הים וגם אחרי צעידה בדרך הביתה היא אומרת את זה

הליכה על חוף הים..???

מי יוזם את ההליכה הזו על חוף הים? היא... אתה...???? לדעתי אם אחרי ההליכה הזו על חוף הים היא שוב אומרת לך "משעמם.." זה אתה שיוזם אותה, ואתה אוהב ליזום דברים שרק אתה אוהב... איש המערות אמר לך לשאול "מה את מציעה??" ואם היא תציע משהו שלא כל כך מתאים לך, משהו שאתה לא אוהב... תסכים, תתלהב ותצאו, תעשה את מה שהיא הציעה לך, ואז תראה שהיא לא תחזור על המשפט הזה. תעשו דברים יחד, פעם מה שאתה אוהב ופעם מה שהיא אוהבת, כך לא יהיה משעמם לאף אחד מכם. בהצלחה

Jan Karlo

New member
הליכה בחוף הים והזמנה לבית קפה

כל פעם מישהו אחר יוזם את ההליכה על חוף הים אך ההליכה היא לא טיול לילי המשמש לבילוי בעצם זאת צעידה מהירה עם דיבורים סתמיים וקלילים לאחר צעידה של שעה כאשר אני מציע לה לשבת באחד מבתי הקפה היא דוחה את הבקשה בנימוקים כמו שהיא צריכה מקלחת או שמאוחר או פעם אחרת או שנבוא עם זוג חברים נוסף או שצריך לחזור הביתה כי אין מי שישמור על הילדה הקטנה .. בקיצור מתחמקת

היא מתחמקת

איש המערות כתב לך "אולי תציע לה.." אולי היא תציע משהו משעשע יותר, משהו שלא ישעמם אותה ובאותו הזדמנות גם לך יהיה נחמד וכמו שכתבתי קודם פעם היא תציע ופעם אתה... אני לא כותבת סתם, זה מנסיון... האקס שלי אוהב לרקוד ולצאת לשתות בירה מידי פעם בפאב כזה או אחר אני נהנת לרקוד, נהנת לשתות יחד איתו, אבל לא רק... אוהבת ללכת לקולנוע או להופעה.. אבל הוא אף פעם לא רצה שיעמם אותו וכדי לצאת לבלות איתו, להיות מעט יחד ולבד הסכמתי לו, וויתרתי על דברים שאהבתי לא יודעת מה קורה אצלכם, אולי אתה לא אוהב מה שהיא אוהבת או הפוך וכל צעד דוחה את מה שהשני אוהב... אולי כדאי למצוא את דרך המלך כדי שלא יהיה לה/לכם משעמם

צעידה בים

צעידה בים יכולה להיות צעידה בשתיקה של שני אנשים זה לצד זה או זה אחרי זה כאשר כל אחד שקוע בהירהורים פרטיים משלו, כאשר השתיקה מתחילה במכונית בדרך לשפת הים ונמשכת במכונית בדרך הביתה. צעידה בים יכולה גם להיות הזדמנות לשוחח תוך כדי, לשבת בבית קפה אחרי, לשתף ולעדכן ולתכנן להמשך (אתה יודע מה - גם לרחצה משותפת בים לפני שחוזרים הביתה ובהמשך לדוגמה מתגובתי הקודמת, גם למשחק מטקות). הכל תלוי בכל אחד מכם לחוד, אבל מכיוון שאתה הוא זה שפנה לכאן בשאלה, אתה הוא זה שיכול ליזום את השינוי.

אגב - ההורוסקופ שלך להיום

העתקתי מכרטיסך האישי: "זהו יום ללקיחת יוזמה חדשה בתחום החברתי, ולתכניות פעולה חדשות."

seeyou

New member
הרבה נשים מרגישות כך....../images/Emo8.gif

אך לא כולן מדברות בצורה ישירה... זה מתחיל בדרך כלל עם ירידה של תשוקה-חשק מיני . אם היןם לא טוב לה,וזה לא ניתן לטפל בזה עם פלגין,אז מה אפשר לצפות במשך השנים? ייתכן שבאמת מיציתם את הקשר ושום דבר לא מקשר ביניהם? או שיש גורם שלישי? יוסי

seeyou

New member
ידע רוכשים-הבנה לא!

אם באמת לא הבנת למה התכוונתי לא לקחת ללב! יוסי If a woman seeks education it is probably because her sexual apparatus is malfunctioning. Friedrich Nietzsche (

רונתי

New member
יוסי איזה התנשאות!!!!!!!!!!

לא לכולנו הידע הפרמוקולגי הנרחב שיש לך.

אומברה

New member
ל-see you../images/Emo24.gif

מחייכת לי לקריאת התגובה שלך המתימרת להפגין שנינות והבנה וזה עוד לפני שקראתי את התשובה של המשיב אחריך ושמדובר בכדור לכאבי ראש. ובהנחה שאכן מדובר בכדור לכאבי ראש, אז רק רוצה לתקן ולהסביר שדווקא מדובר בידע נרכש ולא בהבנה. אני גם שמחה לגלות שהידע שלי בעניינים אלה מוגבל ומאחלת לכל אהוביי מגבלות שכאלה. רק שתדע שאני לרוב אוהבת לקרוא את תגובותיך התוקפניות, המצחיקות, השנונות וקורה שגם הטובים מועדים. ודווקא מוכנה לגלות סובלנות ולהסביר אם לא הבנת...

s h o o s h a

New member
שיעמום

אתה מספר על שני דברים שקורים בזוגיות שלך האחד "אתה משעמם אותי" אמירה שמתייחסת ישירות אליך, כנראה טומנת בחובה הרבה מאד תיסכולים ממך ועליך כאדם ובן זוג. השני "אנחנו חיים בשיגרה משעממת" אמירה אשר מתייחסת אל שניכם ואל הדרך בה מתנהלים חייכם ואשר שניכם תורמים/לא תורמים להתנהלות זו. לגבי איך לשנות את האוירה ולצאת מהשיגרה קיבלת עיצות טובות ואין לי להוסיף עליהן. לענין שלך - נסה לבדוק את התקשורת בין שניכם, גם כשאתם בבית. לא תמיד צריך לצאת למקום בילוי. האם בארוחת ערב, למשל, אתם מנהלים שיחה חברית? האם אתם יושבים יחד לצפות בסרט וצוחקים עד דמעות יחד? האם אתם נרדמים זה על כתפי זו (או להפך) בסלון מול הטלויזיה? או שאולי השיחות שלכם נסובות תמיד על ענייני הבית השוטפים (חובות, התחייבויות, עבודה וילדים) מה שבהחלט יכול ליצור אוירת שיעמום שעלולה 'להרוג גם פילים'. אם אני מבינה מבין המילים והשורות, זו הבעייה העיקרית. לדעתי, זוגתך אינה מבטלת את חלקה בשיעמום (להלן ה"אנחנו") אבל נדמה לי כי יוזמות שלה נתקלות בחוסר היענות שלך ("מה את רוצה? שארקוד לך? מה את רוצה שאעשה?") מכאן שעליך, לדעתי לפעול לתיקון הזוגיות בשני המישורים. ולמעשה, אם יתוקן מישור ה"אני" הרי שגם ה"אנחנו" עשוי לקבל תפנית.

הפרי הבשל והשיעמום

אם תביט על הפרי תראה זאת כך- מרגע שהוא מתהווה על ענף העץ, הוא גודל..גודל..גוזל.. עד לגודלו הטבעי, ואז הוא נקלע לתהליך אחר.... תהליך הגוויעה, הכמילה, אשר בסופו- ריקבון. אנו אוכלים את הפרי כשהוא בתהליך הגוויעה. בשעמום בזוגיות אנו חשים כשהוא בתהליך הגוויעה, כפי שאנו אוכלים את הפרי, כל עוד הזוגיות בהתהוות, היא פורחת, גדלה..גדלה.. גדלה.. מרגע שהיגיעה לגודלה הטבעי, היא מתחילה את התהליך. הייתי אומר כי סופו של התהליך -קרי - הריקבון- עדיין לא הגיע אצלך, אך אתה בתהליך של כמילה. בעיקרון- אין בידך לעשות דבר כדי למנוע את הכמילה, אך יש בידך כדי להאיט את מקצבי הכמילה. תפוז שהגיע לפירקו, והחל להצהיב , או להבשיל, (תחילת תהליך הכמילה של הפרי), אנו מאיטים את תהליך הכמילה על ידי הכנסתו למקרר. עליך, עתה, ובאחריותך הבלעדית, למצוא את האלמנטים המתאימים לך ולבת זוגתך, שמהם תפיק את המכסימום בהאטת מקצבי הכמילה. הייתי ממליץ לך בחום- אל תתייסר על השיעמום, זה חסר תוחלת. נחשף השיעמום, קיבלת "שידור" מבת זוגתך, קדימה הפשל שרוולים, והתחיל לתחוח את האדמה עליה אתה עומד. בהצלחה

אני יכול רק להמליץ על סדנה שעברתי

סדנה שלימדה אותי להחזיר את שמחת החיים לאותם המקומות שנכנסה בהם השיגרה והשעמום. סדנת מהות- זו סדנה של 5 ימים אתה מוזמן להתקשר אליהם ולשאול פרטים 03-9246646 שלוחה 105 ולבקש את מיקי בברכה רוח מדבר

למעלה