אתה מבין? כנס!

gabi1234

New member
אתה מבין? כנס!

שלום אני חדש כאן, אף פעם לא כתבתי בפורום הזה קוראים לי גבריאל לפני כמה זמן, חודש בערך כתבתי סיפור קצר של 16 דף ורציתי לשאול אם יש כאן מישהו שבאמת מבין מבספרות, מורה, מרצה, סתם מישהו שלמד, שמבין, שאוהב, שיכול לתת לי חוות דעת על הסיפור כי באמת הייתי רוצה לשמוע ביקורת כנה על הסיפור ועל הכתיבה... תודה רבה גבריאל :)
 

Rivendell

New member
הפוום הזה לא מיועד לפרסום יצירות

אתה יכול לפנות לפורומי הכתיבה השונים - שירה וכתיבה יוצרת, כותבי מד"ב ופנטזיה או סופרים צעירים כאן בתפוז. לזה הם מיועדים. בפורום הזה דנים בספרים שיצאו כבר לאור.
 

Boojie

New member
טיפ ראשון בחינם:

בעברית אומרים "הִכנס" (לשון ציווי) או "תִכנס" (לשון עתיד שכיום מותרת כחלופה ללשון ציווי) כשרוצים שמישהו יִכנס לאן שהוא. "כנס" אומרים כשרוצים שהוא יכנס אנשים. כבר שיפרתי קצת את כתיבתך. ראית איזה יופי?
 

עופר D

New member
תודה בוג'י על ההארה הלשונית

בעניין לשון עתיד שמחליפה את לשון ציווי. אז אנדנד עוד קצת בשאלות לשוניות: האם הכלל החדש תקף לכל הבניינים? ועוד, אנא האירי את עיני בעוד כמה חידושים לשוניים בתחום, כמו האישור להשתמש בלשון רבים ז/נ זהים - תיכתבו במקום תכתובנה וכד'. כבר התוודיתי שאני מרגיש לעיתים מליצי מדי בהבעה בכתב, והנחות אלו בהחלט עשויות להקל
תודה
 
למעלה