אתה לי ארץ...

מרי-לו

New member
אתה לי ארץ...

אני פוסעת חרש בשביליך אני נוגעת בעשבי הזמן אני לומדת את כל משעוליך חונה ליד כל מעין. אני הולכת במסע אליך האדמה עיקשת וצרובה, אני לאט פוסעת בין סלעיך כמו איילה תועה בערבה. אני יודעת עוד רבה הדרך אבל אלך בה עד יכלה כוחי. אתה לי ארץ אבודה לנצח אך שורשיך כבר בתוך תוכי. תן לי זמן, הושט לי יד, אט נגלה ביחד את הארץ. אני יודעת עוד רבה הדרך, אך שורשיך כבר בתוך תוכי. אני מוצאת במסתרי החורש פינות בן לא דרכה עוד אהבה ובצילן אפול מוכת סחרחורת, הזאת הארץ הטובה? אני יודעת עד ימי יתמו לא, לא אבואה עד עומקי ליבך, אך מה יפה הדרך בה השארתי את פסיעותי שלי על אדמתך (יורם טהרלב/נורית הירש) בוקר טוב לכולם/ן
עוגי... תזהר לך עם הדה-ז´ה-וו

נשית~37

New member
למראית הדה-ז´ה-וו חחחחחחח

(אני מחליפה אותו, הוא עסוק בתחרות העשריר). בוקר טוב נסיכה.

שחר 33

New member
את חייבת לעשות הסבה

ממליץ לך על קריירה של כתיבת שירונים. זה נהיה טראנד חדש בעיר. כל יום פנינה חדשה ממך. תמיד אני חושב על ההשראה שקיבלת. נפש לירית יש לומר. אהבתי. שלך, שחר 33

לפעמים אני מדמה את הפורום ל...

סקאלה של רדיו.... וההודעות שלך עם השירים, תמיד נותנות לי הרגשה שעצרתי על רשת ג´, ביום שישי, בשעות בין הארבעים, השירים הישנים והטובים. התקופה שרשמו מילים יפות ואח"כ חיברו להם מוסיקה, בניגוד לרוב השירים של היום, שחיברטו אחלה מוסיקה וניסו למצוא לה מילים.... יום טוב, שקט, רגוע וקריר

sahr12

New member
איזה קול יאווארדי......חחחחחחח

תגלית. נסיכת הזמר המזרחי.....

למעלה