"אתה יודע שאתה מכור לCSI כש.."

בואו נשחק משחק קטן- כתבו קובץ משפטים בסגנון "אתה יודע שאתה מכור לCSI כש..", לדוגמא- אתה יודע שאתה מכור לCSI כשאתה מחפש טביעות אצבעות כשמישהו לקח לך את המחק. שוטו.

הילה הץ

New member
שאלתי את עצמי מתי

המשחק הזה יתחיל פה, אני קוראת את זה ב- tv.com. אני אגיב ממש אחר כך.

gs4ever

New member
אתה מכור כש.....

אתה עובר אם פנס אולטרה סגול על כל החדר שלך

deathcaster

New member
השבוע זה קרה לי

אתה מכור ל-CSI שבקורס לביולוגיה מולקולרית המרצה שלך אומר לסטודנטים שיש 10 מרקרים בבדיקת PCR לזיהוי דנ"א בזיהוי פלילי, ואתה מתקן אותה ואומר שיש 14 , וכמה סטודנטים עונים במקביל : " כן הוא מכור ל-CSI ", ואתה מהנהן בראשך לאות הסכמה

הילה הץ

New member
../images/Emo119.gif

* אתה יודע שאתה מכור לcsi כשבבגרות באנגלית צריך לכתוב מכתב וצריך גם לכתוב את פרטי השולח וזה מה שאתה כותב: sara sidle gsever st. 4 las vegas * כאתה מלצליח לקשר את csi לכל שיחה וכשאתה מתחיל לדבר עליה מסתכליך עליך במבט של "אוי לא שוב", ואז לא נשארת לך ברירה אלא לחפש פורומים שיבינו את מצבך. * כשאתה מוצא פורום כזה אתה נכנס אליו כמה (וכמה) פעמים ביום. (נראה לי שזה מספיק להתחלה, לצערי יש עוד סימפטומים).

gs4ever

New member
אני חייבת למחות !!!!

למה הבגרות האנגלית השנה כלכך מוקדמת למה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הילה הץ

New member
כן, במילא אין איך ךהתכונן לזה.

עדיף ךהיפתר מזה לפני הבגרויות הלחוצות באמת.

gs4ever

New member
אני חייבת למחות 2

1.זאת הבגרות הראשונה שאני עושה בארץ. 2.סיימתי בית ספר לפני 4 שנים . 3.וכן אנגלית קשה לי לא מבחינת הבנה אלה בגלל החיבורים כי אני שונאת לכתוב אני מאבדת את הראש לא מצליחה להתרכז ורק חולמת גם אף פעם אין לי מה לכתוב או שיש יותר מידי . מתמטיקה זה קל יש חוקים ! לכל שאלה יש פתרון וגם אם אין פתרון זה פיתרון בפני עצמו .

אתה יודע שאתה מכור לCSI כש..

אתה יודע שאתה מכור לCSI כשעל כל מיקרוסקופ שיש בשיעורי מעבדה בא לך לשים את כל הסיבים שנמצאים לך עכשיו על החוצלה אתה יודע שאתה מכור לCSI כשאתה רואה את הדמות של צ'ארלי בראון ונזכר שגריסום ציטט אותו בשלהי העונה השנייה אתה יודע שאתה מכור לCSI כשאתה קורא בעיתון על מקרה רצח ותוהה מה הורשיו היה עושה אם הוא היה אחראי על צוות המז"פ בישראל זהו לבינתיים, אח"כ אוסיף עוד

draculit

New member
אתה יודע שאתה מכור כש....

אתה חושב על התאים המתים שנושרים ממך על כל דבר.....

אתה יודע שאתה מכור לCSI כש...

אתה שומע על פשע מסוים וחושב איך אפשר לתפוס את הבן אדם אתה חושב שהורשיו הוא מפכ"ל המשטרה

הדמר

New member

כשאתה רואה מקרה של רצח/גנבה בחדשות ומנסה לחשוב איך היו עושים את בCSI

Agenst the wind

New member
אתה יודע שאתה מכור לCSI כש

אתה מדמיין סדרת טלוויזיה ישראלית חדשה: "מז"פ ישראל", או ליתר דיוק מז"פ ירושלים\תל אביב\טבריה וכו'... *פשוט זה היה כל כך טוב לראות שחקנים ישראלים שכבר שיחקו כמה פעמים בסדרות, משחקים בסדרת מתח כזאת, המון אנשים היו מתמכרים אלייה וזה היה מעלה את ערוץ 1 לכותרות בתור זה שמביא לכולם את הסידרה ולא רק למנויי הוט*.

הילה הץ

New member
אתה יודע שאתה מכור ל- csi כש...

אתה שומע בחדשות על רצח ושלמשטרה אין קצה חוט, ואתה אומר שלגריסום זה לא היה קורה. * כשאת/ה מתאר/ת מישהי כ"יש לה את השיער של קת'רין בעונה 2".

gs4ever

New member
תמיד יש לה שיער מושלם

מה היא עושה?!?!??הוא פשוט מדהים !!!!!!!!!!!!! כלבה!!!!!!!!!!!!!!!!

fashasha

New member
לדעתי לא היו עושים את זה טוב כאן

רק לראות את המז"פ הישראלי האמיתי בפעולה... אבוי לנו.

ל י ל ך ס

New member
כשאת מכריחה את כל כתת החינוך שלך

(י'4) לצפות בסדרה, שואלת שאלות, ודי מביכה את עצמך כשאין תשובות...

... אני זוכרת שלפני כמה שנים

המורה לאנגלית הייתה נותנת בונוס לכל מי שראה "המגן" והיה מגיש לה דו"ח על פרק השבוע.. אולי כדאי לך ליישם את השיטה הזאת, ואז יהיו לך תלמידים שייראו את הסדרה ויוכלו לדון איתך עליה
.

למעלה