אתה יודעים למה התגעגעתי?!

הייזל

New member
אתה יודעים למה התגעגעתי?!

למשחק הציטוטים. אז בעיקר כי משעמם לי בעבודה(אז למה את לא הולכת הביתה???) אני אתחיל. הנה הציטוט שלי:
Sorry, that's incorrect. But you do get this lovely watch and a year's supply of Turtle Wax​
ובלי ספויילרים!!!

ד י י ז י

New member
אוז לזאנדר.

ב the zeppo. אמממ.. ציטוט שלי: "I heard about this. People are talking. People are even talking to me."

הייזל

New member
נכון!

הנה עוד אחד:
Okay, fine. Hide behind your boyfriend. But I have a boyfriend too. And he's gonna be mad that you were mean to me.​

sour spirit

New member
מיס ליטל הרמוני

לווילו החמוטה!!!!!!!! אה.......פרק שלישי...זה עם יהלום אמרה!!!...אני חושב

Schnickelfritz

New member
*מרגישה טיפשה* ../images/Emo9.gif

ראשי תיבות של איזה פרק זה, בדיוק

sour spirit

New member
welcome to the hell mouth

ואת לא טיפשה!!!
אין אנשים טיפשים, יש רק שאלות טיפשיות.....חחח סתאםםםם, ואיכשהו אני מרגיש שכבר מישו אמר את זה לפני. אוקיי, סטיה חדה מהנושא:...את לא טיפשה... מבחן
מה זה *חושב שעות ושוקד על שם פרק ארוך בשבילך...:)* טוב, עיזבי. אני עייף!!!!! חחחח

לנצח1

New member
ניצול שירשור!!!!!

האם אתם יודעים שביום אחד (היום... התאריך: הראשון לאפריל) היו איזה ארבע תמונות בדף הראשי!? פאקינג מוזר איי ווד סיי :)

sour spirit

New member
דראקולה...מה?!...|נזעק|

we're talking about two very powerful witches and a thousand year-old ex-demon. willow's a demon?!​
אוקיי, אז לא הכי קשה, אבל ממש אהבתי אותו!!:))

super joby

New member
אוי זה ציטוט ענק!!

איך נקרעתי ממנו! זה מהפרק שהמועצה רצתה לעשות לבאפי מבחן וידה ידה ידה... וואי מצטער אבל נאי חרא בציטוטים.... שמישו יתן במקומי...

sour spirit

New member
יעל, קצת רמזים?! אני ממש נתלה פה על

אדמה שכרגע נחצתה לשניים.... מה?!!!!!!!!!!!???!?!??!!?!? אה...אבל בינתיים, ציטוט חביב מאוד עליי!!! קל, אבל שוב, אני לא טוב בציטוטים ארוכים וקשים you're like a text-book with arms. i know this!!!!

talrv

New member
I know

ווילו ב"בגרות 1", כשאניה מספרת לכולם על שדים ובלה בלה וווילו ואוז באים ורואים אותה שם. ואין לי רעיון לציטוט... רק שתדעו, שאם אני אתייבש עד מחר מהזלות ריר, אל תגידו שלא אמרתי לכם! מישהו ראה היום מופע שנות השבעים? הא? הא?

matara

New member
ציטוט ממש קל:

I brought marshmallows!! ומה היה במופע שנות השבעים??

למעלה