אתה חוסך כסף

אתה חוסך כסף

בא לסוכנות ימהה,בוחר צבע,מתלהב,מתרגש,קונה אופנוע חדש ואז אתה רוצה להשוויץ לפני חברים,אתה מבקש מחבר שיצלם את הרגע המרגש של הנסיעה הראשונה, אבל אז.....

fxr

New member
רואים בבירור שהכידון לא היה נעול

סתם היי-סייד קטן

C O L T

New member
כאשר הכידון נעול, האופנוע פונה שמאל

חופשי אבל בנסיון הראשון לפנות ימינה פוגשים את הנעילה. אל תשאל איך אני יודע. נראה לי לא סביר הייסיד קטן בגלל המהירות הנמוכה, אבל אין לדעת.

bendoe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בתחילת שנת 94

רכשתי CBR900, ולקחתי כטרמפיסט מכר ותיק שהיה אמור להוציא GSXR1100 חדש. אני לא יודע איך זה היום, אבל אז היו אוספים את הכלים החדשים מהמוסך מאחור. ברגע שבו נגמר ההסבר של איש המכירות, הבחור עלה על האופנוע, נתן גז, ושחרר מצמד כאילו זה היום הראשון שלו על אופנוע. האופנוע קפץ קדימה כנשוך נחש קוברה עם גלגל קדמי מרחף, ובמקום לפנות שמאלה אל הרחוב, המשיך באלכסון לרוחב הרחוב וסיים את המסע הקצר שלו כאופנוע חדש בתוך עמוד חשמל. הרוכב הובל לבית חולים, האופנוע חזר למוסך לשיקום. אחרי שבוע הוא כבר רכב נורא בעדינות כשהוציא אותו בפעם השניה. אני יודע, כי אני הוצאתי לו את האופנוע החוצה אל הכביש מפני שהוא האמין ב"עין רעה" או משהו בסגנון.

D the kid

New member
../images/Emo69.gif סלח לי שנפלתי על ההודעה שלך,

אבל סה"כ מדובר בטימטום קל, או סתם חוסר מזל, או אולי אפילו אפשר לשלב עם אחת משתי האפשרויות הקודמות קצת התרגשות, אבל שום קשר לעין הרע. הכי טוב להפיל הכל על ההיא שם למעלה (אם כבר יש שם משהו, אז שזה יהיה כוסית, מה קרה
), ועל עין הרע ועונת השושנים ועונת החצילים... יש בני אדם, ובני אדם עושים דברים, ולדברים האלה יש תוצאות. זהו, הייתי חייב.

tygger

New member
אכן, לפעמים אפילו אני נדהם מרמת

הטמטום של אנשים. פשוט בכל פעם שאני חושב שכבר ראיתי כמעט הכל ויהיה קשה להפתיע אותי, אז אני רואה משהו נוסף שגורם לי להבין עד כמה אלה שהיו עד כה היו פשוט חובבנים וזה שלפני הוא פשוט מטומטם מקצועי. בזמן העבודה בענף, מכרתי למישהו בורגמן 400 חדש. הקטנוע הוצא החוצה מהחנות החלקה, אל מגרש החניה על ידי. הוא לקח אותו מידיי והעמיד אותו על ג'ק צד מונע. חבר שלו הגיע והתלהב מהקטנוע. קיפץ לו מסביבו כמו קוף קטן ונחמד ואז רצה לשמוע את המנוע וסיבב את המצערת. הופ, הקטנוע דילג לו קדימה והחליק ישירות לתוך מכונית חונה. מה יכולתי לעשות? רצתי לשירותים פשוט לפני שאני אשתין במכנסיים מרוב צחוק.

D the kid

New member
אתה ../images/Emo35.gif לפעמים ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

"לפעמים"
אני לעומתך נדהם לעיתים רחוקות מאוד. מה שאותי מדהים כל פעם מחדש, זה התירוצים וההסברים ("יוסי עשה לי עין הרע
" "הכל בא מלמעלה
" "עקץ אותי חיזר בלשון
").

tygger

New member
פתאום בא אוטו...

אבל אני נהג טוב (אולי זאת הסיבה, כי פעם אחרונה שבדקתי על אופנוע רוכבים ולא נוהגים). תירוצים נוספים שמאשימים את כל העולם, אישתו, הפודל שלהם ואפילו את התולעים שיש להם בפינוי הפסולת הפנימית. ילדים שרק אתמול עשו רישיון והספיקו להתרסק עוד מאחלים לאחרים גורל דומה לאחר שהלינו על "מר גורלם". מה שאמור היה להיות רב טמטומם.

sentinel

New member
שאלת תם אם אפשר...

אבל לא כלכך הבנתי מאיזו סיבה הקטנוע החליט לשגר את עצמו קדימה. הרי בהחלט אפשרי להשאיר אופנוע מונע על ג'ק בזמן שתיבת ההילוכים במצב סרק. סיבוב של המצערת רק יעלה טורים אבל כל עוד ההילוכים לא משולבים, האופנוע לא יזוז לשום מקום. בנוסף, עד כמה שידוע לי, אי אפשר להוריד רגלית צד בכל הילוך אחר. המנוע נכבה... תקן אותי אם אני טועה.

בקטנוע זה משצלב להילוך

ברגע שאתה פותח את המצערת.. בקשר לג'ק צד.. יש ויש.. יש אופנועים שהם כבים שמורידים גק ויש כאלה שהגק לא משפיע על שום פעולה של המנוע\ אופנוע

למעלה