אתה באמת לא זוכר?

אני לא אמרתי את זה

חס וחלילה. אני לא אמרתי שאתה לא מבין במחשבים. יכול להיות שאתה מבין אני לא יודע , אני לא מכיר אותך. אבל תראה, אחרי שאמרת לי שאיך אני יודע אם יתא THIEF 3 וDEUS EX2 אז באמת אין לך זכות להגיד שאתה מבין. אם כבר לא היית יודע ש THIEF 3 עומד לצאת , אבל DEUS EX 2 זה ממש בושה שאתה לא ידעת , המשחק ממש מתליח וממש מגובר. אז אם את זה אתה לא ידעת אז באמת אין לך מה ליחפש. אני לא שחצן אני פשוט אומר את האמת. רייסטלין מאזאר

dfd0

New member
אולי תפסיקו להגיד שטויות???

אם אתם לא יודעים משהו ב-100 אחוז אז פשוט אל תגידו אותו, וגם אם אתם כבר אומרים אותו אז תעצרו קצת את האגו שלכם כי אחרת המפולת שלכם תהייה הרבה יותר גדולה!. בתור כתב באחד מאתרי המשחקים בארץ (באמת לא חושב איזה), ובתור אחד שמתמצא בתחום הזה ודיבר בפועל עם החברה שמפתחת את המשחק, אני יכול להגיד לך בביטחון מלא שלא הייתה שום הכרזה רשמית על פיתוח אפשרי של Deus EX 2!. אפשר מהיום עד מחר להגיד שזה יוצא, אבל זה לא מה שייגרום למשחק לצאת. אז למרות השמועות (שגם אני שמעתי אותם) בכלל לא בטוח שהמשחק הזה בפיתוח או שהוא ייצא, וקרה הרבה פעמים שאנשים חשבו שמשחק עומד לצאת וזה לא קרה. גם התנצלות למנהל הפורום (שאין לי טיפת מושג מי הוא) לא תזיק. בקשר ל-THIEF 3, לא ביררתי כלום על המשחק הזה וגם לא ניסיתי, אני פשוט חושב שהוא מטומטם ולא איכפת לי מה קורה איתו. תודה שקראתם ויום טוב. (ובאמת אין מקום לפורום הרדום הזה, גם הפורטל עומד ליפול בקרוב כמו נטקינג).

אתה באמת לא זוכר?

אתה מחקת לי את ההודעה בה אני אומר שאתה לא יודע כל כך הרבה על משחקי מחשב אבל לא משנה. איך בכלל הגעת למצב שאתה מנהל פורום של משחקי מחשב אם אתה לא יודע כלום על זה? בטח יש לך איזהשהוא קשר בהנהלה של האתר. רק אני וTBY1 מבינים פה משהו. רייסטלין מאזאר

למעלה