אתהלי ע"מ

אתהלי ע"מ

בוא אלי בעוצמות משתנות חמוש בהינומה שחורה נקי ורגוע. אל תספר לי על צרות אל תבכה לי על עבר אל תצחיק ברצינות. כי כשאני צולל למעמקים אתה לא מבין אתה לא יודע ומזל שאתה לא מחפש. אתה לא מוזמן לשם. אני נותן רק מה שאפשר לגעת בוא ולראות אותו. ואתה כה גברי שכמוך ואתה ודאי מסכים ואנחנו אתהלי בע"מ

..

הייתי מאד רוצה לשמוע את כוונת המשורר לקטע הזה. בהחלט מיי קאפ אוף תה :) אני אוהבת את הקצרים- מעוררי מחשבה- דמיון- האלה.

../images/Emo9.gif

אנסה, כי פרשנות היא ענין סובייקטיבי...זה מרתיע אותי, אבל... הוא נכתב בהנחה שכל אדם הוא עולם ומלואו עצמאי, ועם השנים אנשים כבר לא כל כך מתמזגים לנפש אחת ומתאמים פעימות לב באופן טוטלי. פעם היתה לי חברה רגישה עד מאוד שעל כל דבר וענין קטנים, תחילה בקשה ואחר כך דרשה, שאומר לה מה אני מרגיש ושנדבר על זה. לא תמיד ידעתי מה לעשות עם זה ו/או מה להגיד, ולעיתים הייתי מתאמץ להרגיש גם כלפי סיגריה נוספת במאפרה וגם לגבי הטון העולה בשיחה עם שירות לקוחות של [חברת תקשורת]...אחרי זמן התעייפתי מלהרגיש כ"כ הרבה והיא הפסיקה להבין אותי ועזבה. אח"כ נפלה עלי אהבת גבר (שכמוהו...) ומילים לא היו בהכרח כסות של רגשות. זה נתן הרבה ספייס זה לזה פשוט להיות, ולא לעבוד כל זמן על קו התפר...מאז למדתי לשמור על חלקים ממני לעצמי, כמו שבבית יש סלון, חדר שינה, וחדר עבודה נעול
(מקווה שלא בלבלתי אותך...)

למה זה שיר "גאה" בגלל שיש כאן

פניה של גבר לגבר? לטעמי זה שיר סביר על אהבה, אין בו ייחוד הומואי בכלל, אולי זו המטרה, מה אני יודע.

princhipeta

New member
מה הקשר בין גאה לבין סביר?

או שאולי לא הבנתי נכון.. בעיניי כל מה שאתה מגדיר לעצמך כגאה (או צבעוני במקרה שלי
) הוא כזה, לא? נ.ב- אהבתי את הכינוי

princhipeta

New member
אתהלי בע"מ

לא בטוחה שהבנתי מה הכוונה בכותרת, אבל פרט אליה- אגדיר את הקטע בעיניי כשונה.
אשמח לקרוא עוד.

למעלה