אתגר

softy

New member
אתגר

אז הקמתי אתר... ויש כבר כניסות יפות... ועל החלק הגרפי אני די משתלט... אני רק לא מצליח למצוא את הלוגו האולטימטיבי שאהיה שלם איתו. יש אולי למישהו רעיון. מקלעת שירה - זה האתר. סופטי.

fromm

New member
אתר יפה

אולי תקלעי את המילים "ק" ו- "ע"... משהו בכיוון הזה?

uri_a

New member
טוב.... כבר אמרתי שמעצב אני לא...

אבל סתם בא לי לנסות להציע משהו....רעיון כללי (ואולי יותר מדי "ברור מאליו..."
רק עוד נוסיף, שנראה יופי של אתר... חתיכת השקעה.... בהצלחה בהמשך שלו.. אורי

yanivfel

New member
הצעה מס´ 2:

להלן מספר הצעות שיצא לי לשרבט בכמה דקות. <קובץ מצורף> בהצלחה.

yanivfel

New member
הצעה מס´ 1:

yanivfel

New member
הצעה מס´ 3:

yanivfel

New member
הצעה מס´ 4:

yanivfel

New member
ודבר אחרון...

נמצאים אצלי קבצי המקור של העיצובים השונים - אשמח להמיר לך לכל פורמט, מי מהקבצים שתבקש. בהצלחה עם האתר.

softy

New member
הרבה הרבה תודה לכם

אני נמצא כעת בשלבי עיבוד של הרעיונות שנתתם, חלק מהם בהחלט נתנו לי כיוון וזוית חשיבה חדשים. ושוב תודה, סופטי

רק רגע...

יניב, נכנסתי עכשיו לכל אחת מהאופציות שנתת לשואל על הלוגו "מקלעת שירה". בכרטיס שלך רשום שאתה ארט דיירקטור. מהנחה שמידע זה נכון, איך אתה מציע למישהו לוגואים כאלו? אוסף של קליפארטים זולים מחוברים יחדיו? לוגו שנראה כאילו עשו אותו ב WORD ? אני לא רוצה להישמע מגעילה, ונכון זה לא פורום עיצוב אלא "גרפיקה ודפוס", אבל בכל זאת..... קרן ולא, אני עדיין לא סיימתי ללמוד ואני לא מחזסיקה מעצמי מעצבת, אבל אני לא מציעה לאנשים דברים כאלו, שאפילו לסתם אתר באינטרנט הם מתחת לכל רמה.

yanivfel

New member
מצטער לאכזב... (קראי)*

שלום קרן, מצטער לאכזבך. אין אלו אלא הצעות ולא ביצועים...!!! עם הזמן, כשתתקדמי בלימודי העיצוב או האמנות, תוכלי לזהות באופן מושכל יותר כי אלו היו רעיונות שהן ברמת סקיצה, ולשם סקיצה, רק בכדי להאיץ תהליכים - נהוג להשתמש ב"סימבולים" או "איקונות" שמורכבות לרוב מ"קליפ ארט" ולא מחומרים מוכנים. אם תשתדלי לקרוא את שכתבתי, תגלי שהכותרת של כל אחד מהגרפיקות המצורפות היא: "רעיון" ולא "לוגו" או "ביצוע". זאת אומרת שלא תמצאי פה בפורום עבודות שלי. אינני משחרר זכויות או "מבצע" בהתנדבות. מה שאני כן מנסה לעשות פה - לעזור עד כמה שניתן ברעיונות, טיפים, עיצות והנחיות. אם אוכל להיות לך לעזר - רווח של שנינו. במידה ולא, אשמח לראות אותך עוזרת לאיש שרצה רעיון ללוגו. ועכשיו, במידה והדברים ברורים - אשמח לשמוע תגובה עניינית לגבי ההצעות שהעליתי פה, בידיעה והן רק רעיונות ולא "ביצועיים סופיים". תודה.

softy

New member
אכן יניב

זהו בדיוק העניין, וכך גם התייחסתי אל הנושא בבקשה שלי, ביקשתי רעיון, זוית ראיה רעננה וחדשה, וכך באמת התייחסתי אל הרעיונות שלכם. גם מדברי התודה שלי ניתן להבין שזה מה שחיפשתי, משב רוח מרענן של רעיון חדש, ואת זה אכן קיבלתי. שוב תודה לכם, וחג שמח... סופטי

webmasterN

New member
האתר שלך

ממש מגעיל, הוא לא מעוצב יפה, תשכח מהלוגו, ותחליף את כל האתר.

webmasterN

New member
גם ההצעות האחרות

לא מתאימות לאתר אינטרנט, הן מתאימות לעיתונים.

softy

New member
דעתך אכן מלומדת

אשמח מאוד אם תוכל להפנות אותנו אל משהו שאתה בנית או יצרת כדי שנוכל להתרשם להשוות ולהבין עד כמה נמוך הגענו. סופטי

webmasterN

New member
יש לי אתר

דימיוני על חברה בשם מיקרופייבר, הוא כולל פלאש וממש ממש לא גמור, רוצה לראות?

למעלה