טוב, לא רציתי להגיב, אבל
זו כבר הפעם השלישית שאני אומר חד משמעית שאין קשר בין סיבוכיות לאופטימיזציה, אל תהיה נודניק בחייך.. כל הטענה הייתה שלאלגוריתמים עם סיבוכיות גדולה קשה לבצע אופטימיזציה. לא תמיד, אבל לפעמים זה מאוד קשה, מה לעשות. שנית, לא באתי וטענתי שאופטימיזציה באסמבלי תהיה תמיד יותר יעילה וזה דבר שווה. בד"כ זה לא שווה, אז מה ? רק טענתי שזה אפשרי. הוצאת את כל העניין מהקשר. מידע באתר של אינטל ? יום עיון באינטל ? תרשה לי בבקשה. גם אני הייתי בימי עיון, ואני יודע בדיוק באיזו צורה הם מנוהלים ולאיזה רמה טכנית הם מגיעים. זה לא מרשים אותי במיוחד. כמו שיש קבוצות דיון שבהם הדעה הרווחת היא שלא שווה ליישם באסמבלי, כך תמצא מקורות ברשת שיטענו אחרת. בתור דוגמא נתתי אופטימיזציה לחישוב פרקטלים שקראתי עליה פעם.. התוצאה הייתה הורדה של כמה CLOCK CYCLES בכל איטרציה של הסט (נניח MANDELBROT), ואם אתה יודע משהו על פרקטלים, תדע שיש המון איטרציות. מה ז"א, אינסוף בעיקרון... אתה צודק לגבי אופטימיזציה של קוד קטן. מצד שני, גם בנאדם יכול לכתוב כך, וד"א, אלו שבאמת צריכים לעשות את זה, לרוב עושים את זה טוב יותר ממהדר. אני מדבר על אותם ה-GURUים... וד"א, לא תמיד ניתן לכתוב כך כל הזמן. בד"כ אפשר ליישם את זה רק לחלקים. מה שעוד יותר בעייתי לקוד קטן הוא קוד 32 ביט, שהוא מעצם הגדרתו לא קוד קטן (ברובו לפחות). תשמע, גם קראתי על כל ה-PIPELINE המדהים שיש לפנטיום 4, ובכל זאת הוא עדיין לא מספיק טוב, ול-AMD יש פתרונות שמתמודדים כנגדו ממש יופי. אולי זה ייראה כמו זלזול במה שאינטל עשו, אבל לא כך הדבר. אלי