אתגר

rimbd

New member
אתגר

יש לי FM כבר חצי שנה. שיחקתי עם צ'לסי עד 2008 ויצא מכל החורים. שיחקתי עם מכבי חיפה עד 2006 ופרשתי כשהבנתי שכמה שאני אקנה שחקנים טובים (בקנה מידה ישראלי), אני תמיד אזכה באליפות בישראל, אבל בצ'מפיונז לא משנה מי יש לי, מול קבוצות גדולות אני אקבל תבוסות. שיחקתי עם פנתינייקוס עד 2007 והגעתי לאותה מסקנה (למרות שהיה לי להתקפה את- אוליסדבה, בלאבאן, אילהן, פיוחו לופז, הורסיו פראלטה, רובסון פונטה, ז'וניניו של ליון ו-וסיליס צארטאס שהוא היווני הכי טוב במשחק, ואולי כובש פה ושם, את הרביעיות והחמישיות בצ'מפיונז כן הייתי מקבל). השאלה שלי, שתיים בעצם. 1. לגאונים שביניכם, מה לעזעזל אפשר לעשות במצב כזה. אם יש שיטות הגנתיות טובות, סגירות, משהו.. אני בא עם קבוצה, בוא נגיד לא ענקית אבל בהחלט טובה, פנתינייקוס, בכושר טוב, שחקנים טובים - אפילו אם אני יעשה בונקר 90 דקות אני אקבל חמישיה. ולא משנה כמה השתפרתי מבחינת שחקנים. 2. למישהו פה יש איזה אתגר מעניין לזרוק לי.. סלמאט.

אז אולי אתה מאמן גרוע

אין טעם שמישהו יליץ לך על אתגר, כל אחד יש לו את הטעם שלו. תראה איזה ליגות יש לך ותחשוב לבד, אם אתה רוצה קבוצה קטנה, קבוצה גדולה, קבוצה שבטוח יורדת ליגה, קבוצת אמצע טבלה וכדומה... בקשר לבעיה שלך, נשמח לראות תמונה של הטקטיקה שלך.

קודם כל, זה שיש לך יופי של התקפה

לאו דווקא אומר שיש לך יופי של הגנה. איזה שחקנים יש לך שם? מה הנתונים שלהם? איך אתה משחק איתם? באמת יהיה מעניין אם תוכל להעלות לפה תמונה של המערך שלך, שווה לנסות.

Big Joni1

New member
התקפה יש.

אבל מה עם הגנה? צלם את המערך שלך בעזרת הכפתור -print screen- ושים בפורום. אתגר - קח קבוצה מליגה שנייה של אנגליה או ספרד וזכה איתה באליפות הליגה אחרי שתי עונות. אוהב את החתימה שלך
יום נעים ג'וני

כמו כל בניין שבונים מהבסיס

גם קבוצה צריך לבנות עם בסיס טוב. מספיק לך בלם אחד שיהיה תותח,וקשר אחורי שיהיה דומיננטי יותר מכולם ואתה לא צריך יותר מידי שחקני הגנה מוכשרים.

rimbd

New member
דווקא יש לי הגנה די סבירה אני חושב.

אני לא כ''כ יודע איך להעלות הנה, אבל זה הולך משהו כזה 4-1-3-2 שזה בעצם 4 מגנים, קשר אחורי, שלושה קשרים עם חץ כלפי מעלה, שני חלוצים. ---------------------------טוקורוגלו(מפאוק)-------------------- -טרבלסי(איאקס)----גומאס----פצצוגלו(אולימפיאקוס)---ניקלס ינסן(דורטמונד) ---------------------------באסינאס----------------------------- ---------------ז'וניניו----צארטאס(א.א.ק)----אזקייל גונזאלס----- ----------------------אילהאן-----לופז-------------------------- ספסל, מגנים- נסיף מוריס, מרקוס מונץ', מברוגנידיס(מאולימפיאקוס) קשרים- תודוריס זגוראקיס, רובסון פונטה, הורסיו פרלטה, מילטוס ספניס, לוצ'יאן סנמרטיאן ועוד ועוד.. חלוצים- אוליסדבה, בושקו בלבאן, קונסטנדינו. איפה הבעיה?.. או מה אני יכול לשנות

אולי בשביל הליגה היוונית זה יספיק

אבל בדר''כ באירופה צריך קבוצות יותר טובות כדי לזכות בגביע. אולי תשנה את האימונים שלך ליותר עבודה בהגנה.

DimaStyle

New member
כנראה שהבעיה היא אצלך

אני עם מכבי פת בעונה ה5 איתה ובפעם ה1 בליגת האלופות. עברתי את שלב הבתים שההפסד המקס' שלי היה 3-0 לאינטר בחוץ וניצחונות על איקאס ובנפיקה. לאחר מכן הפסדתי לולנסיה 4-3 בסיכום 2 המשחקים. לעונה הזאת הגעתי עם תקציב העברות של 2.4 מיליון שקל והעמדתי קבוצה ראויה שאיתה העפלתי לשלב הבתים גם בעונה הבאה ועכשיו אני בעיצומה. אז או שתיקח את מכבי פת והנה לך אתגר..או שתתקיף בבית ותשחק בונקר בחוץ על מנת לא לקבל תבוסות בליגת האלופות.

rimbd

New member
כמה שאלות.

דבר ראשון פ"ת אכן נראה מעניין (אחרי אתמול) ואשכרה הנה לי אתגר.. דבר שני, איך עושים בונקר? זאת אומרת, יש בונקר ויש בונקר... מה שעולה לי לראש זה פשוט לשחק 5-4-1 עם קשרים אחוריים והרבה כדורים ארוכים. אבל אני יודע שטקטיקה כזאת רק תגרום לי להזמין התקפות ובסופו של דבר זה לא יהיה 4-0, זה יהיה 6... אז איך עושים בעצם בונקר באמת אפקטיבי במשחק הזה?

DimaStyle

New member
2 סוגים של בונקר..בכל מקרה לא משנה

עם איזה מערך תשחק תצטרך שוער מצוין. לי בפת יש את השוער של נבחרת איסלנר..אני ב2009 והוא זקן..בן 32-33 אבל יש לו נתונים מצוינים ויש לו ניסיון עשיר. מערך1: 3 בלמים 2 קשרים אחוריים במרכז. 2 קשרים ימני ושמאלי 2 am מאחורי החלוץ וחלוץ חוד. מערך2: 3 בלמים ו2 מגנים תוקפים. קשר אחורי וקשר מרכזי עושה משחק. 3 am שמאלי מרכזי וימני וחלוץ חוד.

למעלה