אתגר

thedawn2

New member
אתגר

אז בשעה טובה אני עומד להתחתן, הייתי חזק בסצינת הטראנס בין השנים 94-98 מנסה לכוון את הדיג'יי אבל הכל נמצא אצלי על מיני דיסקים ללא שמות ואין לי את הזמן לעבור על הכל, צריך שמות של 20 הקלאסיקות הגדולות ביותר של אותן שנים... תודה.

THE BLACK MAMBA

New member
קודם כל מזל טוב עד 120 שנה../images/Emo65.gif

שיהיה בהצלחה והרבה בריאות אושר ועושר, טהרת המשפחה ושלום בית שזה אחד .. הקלאסיקה של כל הקלאסיקות - The Muses Rapt - Spiritual Healing טראק חובה בכל אירוע ..

Z R u b A V e L

New member
קולל ששווןן וככלל שממחההה כלללל

חחחחןןןן וווככלל ככללההההה Z to A - Next stop Oblivion קלאסיקה קלאסיקה.

thedawn2

New member
קודם כל תודה

לצערי או בעצם לשמחתי הבאתם שני טרקים בצבע, גם ספיריטואל הילינג וגם נקסט סטופ אובליביאן אבל תאמינו או שני הטרקים האלו וסאמר אוף 89 של מיקו הם היחידים שזכרתי את שמם, תודה לכם ואם יעלה לכם עוד משהו אני אשמח!!!

דייב דנ

New member
טיפה כללי

בגלל השנים המוקדמות בטח שמעת הרבה טראקים ישראלים, אז תנסה את המוקדמים של אסטרל, אולי אפילו את האוסף רטרו הראשון יש שם הרבה חומר מהתקופה ההיא. תנסה טראקים ישנים של דרגונפלי תחפש שוב את הקלסיקות. ואולי אוספים ישנים של פלטיפוס ויוניון ג'ק. שיהיה במזל טוב

דבר ראשון-מזל טוב אחי ובשעה טובה

כנס ללינקים שמצורפים יש לך המון המון המון דברים מ1994-1998 נב לירון תעלה את זה לטאגליינס.....תודה

thedawn2

New member
../images/Emo6.gifתודה תודה

הבאת אותה בענק, קפצו לי חזרה כל ההופמנים והגטהפיקסים

perpeloni

New member
אולי אלה יתאימו...

Goa_Vibes_Vol Indoor - Progressive Trance Total Eclipse - Delta Aquarids (c)1995

Mad Sorcerer

New member
טוטאל אקליפס

אם כבר אז האלבום השני שלהם viloent relaxation, הרבה יותר טוב מהדלתא אקווריוס

ZIV E

New member
קבל ../images/Emo26.gif

MFG - Experience Xerox & Freeman - Bees (live mix Astral Projection - Zero sandman-flight or fight prana - primal orbit prana - taiyo (chakra remix דפוק אותי בדלק'ה Hallucinogen - Deranger hallucinogen - demention oforia-beams of light shakta- spiritual beings in physical bodies

למעלה