אתגר

• פותח הנושא max2
  • פורסם בתאריך

max2

New member
אתגר

כידוע כולם עברו לשידורים הדיגיטליים, ורק אני נשארתי עם כרטיס טלויזיה אנלוגי. חקרתי וגיליתי כמה דברים: 1)אני יכול לקנות ממיר ולחבר את הכרטיס טלויזיה דרך הממיר. 2)אני יכול לקנות כרטיס טלויזיה דיגיטלי (קצת יקר) 3) יש שמועות על תוכנה שיודעת לפענח את האות הדיגיטלי. יש למישהוא מושג איפו אפשר להשיג את התוכנה הזאת?

philips

New member
אחסוך לך כסף

החברות עברו לדיגטלי אבל האות יוצא מהממיר אנלוגית לרוב הטלויזיות ולכן אלא אם יש לך יציאה דיגיטלית מהממיר (נדיר)...אז אין לך מה לדאוג ואתה יכול להמשיך לשבת ולהתרווח על כסא המחשב שלך... צפייה נעימה

max2

New member
כסף אתה לא חסחת לי

כי אני מנוי אצל YES, אם זה היה כל כך פשוט....

philips

New member
ההפך...

גם אני מנוי YES... וב YES הסיגנל יוצא אנלוגית מהממיר ולכן אתה לא צריך לשנות דבר...

max2

New member
אז אתה לא הבנת אותי

אני לא רוצה להתחבר דרך ממיר. אני מחפש תוכנה שיכולה לפענח לי את האות הדיגיטלי. במתב ושאר חברות הכבלים יש אות אנלוגי במקביל לאות הדיגיטלי.

philips

New member
עכשיו הבנתי...

סליחה על הבלבול... ובכן... האות הדיגיטלי בדומה לאות הדיגיטלי על DVD בד"כ בא דחוס ומקודד וזאת על מנת לאפשר לגבות כסף בעבור PAY PER ,לספק חבילות ערוצים וכו´ למרבה הצער..אין תקן מחייב מדוייק לקידוד הזה ולא בהכרח שהקידוד שבו YES משתמשים זהה בדיוק למה שהשאר עושים... בכל מקרה... קיימת תוכנה בשם DSS שיכולה לתת לך נקודת התחלה טובה בתחום (התוכנה הזו קיימת ברשותי).. אינני בטוח אבל שהרכבת "מפצל" על הלווין וחיבורו לכרטיס דיגיטלי +תוכנה יאפשרו לך לקלוט לווין ללא הגבלה... אך בהחלט זהו שטח ששווה מחקר וניסויים פנה אלי ב EMAIL ואנסה לעזור לך להתחיל...

max2

New member
יש תקן

ישנו תקן מסוים לדיגיטלי. אולי יש הבדל בין הלוין לכבלים אבל ככל שידוע לי יש תקן מסוים. יש תוכנות יותר פשוטות מ DSS, הקוד של DSS נכתב על חולצה בפונט בגודל מיקרוסקופי ויש תוכנה ב PEREL שהיא 8 שורות. חוץ מתוכנה מפענחת צריך גם תוכנה שתדע להבדיל את ה"קוד" מכל השאר

philips

New member
בוודאי שיש תקן...

רגע רגע.... קודם כל אני רואה שאתה מבין בתחום הזה וחבל שלא אמרת מקודם זה היה חוסך ממני להתלבט בהסברים.. שמעתי על אותה תוכנה ב PERL. אך דע לך כי לא ניתן ב 8 שורות, לפרק דחיסה והצפנה של מידע... יהיה המתכנת מוכשר ככל שיהיה.. אגב נדמה לי שמיתוס התוכנה הזו מדבר על DECSS ולא על אות מלויין בכל מקרה... דיונים כאלו מקומם אינם כאן אלא ב EMAIL פרטי ואם אפשר מוצפן
... כתוב לי מה בדיוק יש ברשותך ומה בדיוק אתה מחפש ואבדוק במאגר הלינקים שלי אם קיים משהו שיעניין אותך..

למעלה