אף או של רפי כהן או ל פראליה אני מהמר על רפי כוהן
ה הזהרו ממני New member 23/9/02 #27 לא נראה לי שזה קטן נראה לי שזה השפם של פראליה ושיער של קטן ופרצוף של רפי כהן
T TakTik New member 23/9/02 #28 אם ההיתה מסתכל בהודעות הקודמות ההיתה רואה שכבר ענו על הזקן והראש וזה לא השער של קטן חסר רק את השער מישהו?
אם ההיתה מסתכל בהודעות הקודמות ההיתה רואה שכבר ענו על הזקן והראש וזה לא השער של קטן חסר רק את השער מישהו?
פ פלאפון ירוק 2 New member 23/9/02 #29 שאלה החלקי פנים לקוחות מתמונות עדכניות עדכניות זה תמונות שככה הם נראים גם היום
T TakTik New member 23/9/02 #35 כול החלקים בתמונה עדכניים ואני אתן רמז לשיער כמו האף גם השיער לא בהכרח באותו צבע שהוא נראה (עניינים של השליות ויזואליות מצבעים מסביב - אני לא אתחיל לבלבל לכם את המוח) אולי עכשו?
כול החלקים בתמונה עדכניים ואני אתן רמז לשיער כמו האף גם השיער לא בהכרח באותו צבע שהוא נראה (עניינים של השליות ויזואליות מצבעים מסביב - אני לא אתחיל לבלבל לכם את המוח) אולי עכשו?
T TakTik New member 23/9/02 #38 אמרתי עניינים לא עניים../images/Emo49.gif והשער באמת של ז´אוטואטס מה שאומר שסיימתם את החידה השאלה היא אם לעשות עוד תמונות כאלה?
אמרתי עניינים לא עניים../images/Emo49.gif והשער באמת של ז´אוטואטס מה שאומר שסיימתם את החידה השאלה היא אם לעשות עוד תמונות כאלה?