אתגר raisin מספר1 :)

raisingod

New member
אתגר raisin מספר1 :)

אוקי אז הנה האתגר שלי: אני מפרסם פה שיר/טקסט ביפנית (או ברומנגי או בקנג'י והיראגאנה בהתאם לסוג האתגר) ואתם פותרים את החידה (אין בהכרח תשובה אחת אבל מי שיביא תשובה שהגיונית היא נכונה אז היא יחשב) אני יעשה טבלה של ניקוד : הניקוד יחושב לפי : מתי פתר(ביחסית לשאר) מקוריות, והבנה לפי התשובה של הטקסט. ל2 האתגרים הראשונים אני יחליט להיות קצת אנוכי וללכת לסדרה שאני אוהב והיא Kanon-שפירושה קטע ממנגינה שמובן ע"י קטעים אחרים במנגינה {הסימפוניה התשיעית היא דוגמה טובה יש בה הרבה חלקים כאלו). בכל מקרה אני עכשיו מביא לכם את השיר פתיחה(בקאנג'י והיראגאנה) ופעם הבאה אני יביא את שיר הסיום(ברומנג'י שם יש אתגר אחר) אז תפרסמו פה את הפתרונות-עדיף באנגלית מאחר שיש הפרש קטן יותר בין אנגלית ליפנית מאשר עברית ליפנית מבחינת הרכב מילולי(ההפרש גדול בשני המקרים אבל עדיין) אני יקבל גם עברית אבל אם אני לא יבין את זה כמו שהתכוונתם אז זה יוכל ליצור בעיה. בכל מקרה הנה השיר פתיחה שנקרא Florescence(הגרסה של הטלווזיה) המטרה: לתרגם ולהשיב. שובי נק':100 לראשון (פחות 2 נק' על כל טעות) פחות 5 לכל החמישה שאחריו פחות 5 לחמישה שאחריהם וכו', מי שיפתור מושלם (ללא טעויות לפי הקאנג'י ודקדטק) יקבל 20 נק, אקסטרה. הטקסט: 時のない黄昏れ空 草の波 流れる雲 いくつもの景色 せつなく漂い 揺らめいて 霞んで 消えるけど 始まりも 終わりもない 永遠の旅をしてる 冷たい指先 探し続けてた カケラ輝いてる 強く胸に包き締めて 果てしなく開いて行く 笑顔の扉の向こう 「ありがとう」抱えきれず 溢れ始め 探していた失くしもの 両手の中確かめて 新しい朝に出逢う 時が動き出すよ חשבתי להביא את הגרסה המלאה אבל זה די ממצע את החלק המשמועתי בשיר :)

למעלה