אתגר 30 יום: יום 30

Billy Shirs

New member
אתגר 30 יום: יום 30

הולי פאק זה נגמר! אמנם לקח בסביבות ה-90 יום לסיים אתגר של 30 יום, אבל Bitch, please...

יום 30: ספר\סדרה\סרט שתמליצו עליו לשאר חברות הפורום

Billy Shirs

New member
Battle Royale

סרט יפני (וגם ספר) שיש לו בדיוק את אותה העלילה של משחקי הרעב. למעשה, מעריצים של BR אומרים זאת, ואני מצטטת:
Hunger Games - the Twilight version of Battle Royale.
מסופר על כיתה שנשלחת לאי מבודד, ומטרתם להרוג אחד את השני כתוצאה מחוק הBR שאותו חוקקו המבוגרים כשלא ידעו יותר איך להתמודד עם הנוער.
אז כל תלמיד מהכיתה החמודה שלנו מקבל תרמיל ובו מפה, אוכל, נשק אקראי ועוד כמה דברים לא מעניינים, והופ לעניינים.
גם שם יש סיפור אהבה אבל הוא הרבה פחות בפוקוס מאשר במשחקי הרעב, ויש את המורה המטורף שלהם בתפקיד סנקה קריין.

Digi Lista

New member
רק סרט/ספר אחד?

איך אפשר בכלל לבחור?...
הרשימה הבסיסית שלי כוללת לפחות עשרים ספרים ועוד מספר זהה של סרטים...
חיים קשים, אפשר איזה גלגל הצלה או משהו?

Mrs Wing

New member
צריך לומר פעמיים כדי להדגיש את החשיבות של זה?

משחקי הכס. הסדרה והספר.

ellendili

New member
הסדרה פחות. למרות שהיא לא רעה.

אבל הספר
.

קצת מבאס שהפורום של משחקי הכס קצת עייף, זקן ורדום... (ששש... לא אמרתי את זה!) אולי כל החופרים האיכותיים מכאן יכניסו בו קצת דם רענן?

פאנגירל

New member
הייתי שמחה, אבל קראתי רק עד השלישי

כולל. והרוב ספוילרים לספרים אחרים אז אני לא מרבה להיכנס... או ספוילרים או דיונים עמוקים על קטעים שעוד לא נתקלתי בהם... :\

Mrs Wing

New member
שוב, ספוילרים ארורים.

אפילו לטריילרים ביוטיוב כבר אי אפשר להיכנס כי כל תגובה שנייה זה מאיזה פלוץ שקרא את החמישי ופשוט חייב לספר לנו מה קורה בו.
הסדרה היא לדעתי הכי טובה שהיא יכולה להיות. את ששאו"ק אי אפשר להעביר כסדרת טלוויזיה, וHBO עדיין הצליחו להביא סדרה שלא משתווה למקור כמובן, אבל לדעתי גם לא מביישת אותו. וג'ון וחתיך.

ellendili

New member
חתיך?? EW!!

הוא כלכך מכוער בעיני!! ויש לו את הבעת העגל המוכה הזאת לאורך כל הסדרה! ומה זה התלתלים האלה! הוא נראה כמו איזה קופידון מצחקק. בטח ובטח לא כמו ג'ון סנואו!. איפה הנער הגבוה והרזה עם הפנים הארוכות והעיניים האפורות והעצובות? איפה החזות הסטארקית שלו??
ג'ון הוא הליהוק הכי גרוע לדעתי. וזה ממש הורס לי כי הוא דמות אהובה ביותר. טיריון לעומת זאת מושלם.

Mrs Wing

New member
טיריון באמת מושלם,

אבל אני גם ממש אוהבת את השחקן של ג'ון.
אולי יש לזה קשר לכך שראיתי את הסדרה לפני שקראתי את הספרים,
אז לא באמת ציפיתי מהדמויות להיראות בדרך מסוימת כי לא הכרתי אותן לפני

shirusheet

New member
hairspray

זה אחד הסרטים הכי מגניבים, קיטשיים, חמודים וכיפיים שראיתי אי פעם

Ayelet 363

New member
קשה לי

ספר- ספרים של רובין הוב. אבל קראתי רק את מה שיצא בעברית ועוד קצת.
סדרה- באפי או גלי.
סרט- מלחמת הכוכבים.

היה לי קשה לבחור, אז כתבתי את כל אלה.

למעלה