אתגר 30 יום: יום 23!

Billy Shirs

New member
אתגר 30 יום: יום 23!

אנחנו ממש מתקרבים לסוף

יום 23: הדמות המשנית *הכי פחות* אהובה עליך

N o R i K o

New member
יו מין... 24? XD

אנחנו אוהבים אותך בכל אופן

המממ... פרים? זה לא שאני לא אוהבת אותה. זה שהיא פשוט משעממת. אין בה שום דבר מיוחד\קסום\לא-סואי. אני לא אוהבת דמויות מושלמות, זה לא סוד... אני אוהבת את הדמויות שלי עם פאקים, או כאלו שלא מפחדות ללכלך את הידיים, ופרים לא יושבת על אף אחת מההגדרות האלו...

shirusheet

New member
אין לי דמות ספציפית... |ספויילר|MJ

אבל אני כן חושבת שיש הרבה דמויות משניות מיותרות. קראתי פעם איפשהו איזה ״טיפ לכותבים״- אף פעם אך תוסיף סתם דמויות, אם אין להן תפקיד חשוב באמת. ובמשחקי הרעב הרגשתי שיש יחסית הרבה דמויות כאלה... נגיד, פלייור- אולי זאת רק אני, אבל הייתי צריכה לחזור הרבה אחורה בספר בשביל להבין על מה בכלל מדברים. וכל הליג 1/2 וחבריהם...

N o R i K o

New member
מסכימה ולא מסכימה //timg.co.il/f/Emo58.gifMJ |שוקו|

כאילו, יש צורך בקיום של פיילור... כדי לציין שבסוף יש מישהו בשלטון :-D ליג 1\2 היו מיותרים רצח, אבל זה כדי להראות שיש מישהו מאחור בחוליה... זה כמו להתלונן על קיומן של פדמה ופרווטי פאטיל בה"פ :-D
לא מחשיבה אותם לדמויות של ממש, כי הם נטו "ניצבים". כמו בסרט :-P:

shirusheet

New member
מסכימה חלקית :-D //timg.co.il/f/Emo58.gifMJCF

אני מסכימה שצריכות להיות דמויות משניות בעלילה, אבל אני חושבת שלכל דמות צריך להיות לפחות קצת סיפור מאחוריה, ולא סתם "צריכה להיות חוליה אז הנה." זה כמו שנגיד יש את האלה המסוממים ממחוז 6 בCF- קולינס הייתה יכולה סתם לכתוב "מיועדים ממחוז 6" ולגמור תסיפור, אבל היא בחרה לתת לנו קצת סיפורים עליהם, לקלוט את הדמות יותר...

N o R i K o

New member
אני חושבת שהיא באה לתת כאן דוגמה //timg.co.il/f/Emo58.gifCF

|שוקו| לאיך המשחקים השפיעו על כולם. הם לא סתם מיועדים, הם אנשים שחזרו למשחקים אחרי שהם כבר היו בהם. וכמו שאנחנו יודעים כולם "נכוו" מהמשחקים איכשהו... אז הם התמכרו למורפיליום למשל.
נו, כמו שאמרתי, "ניצבים". אם יש 'מסיבת תחפושות' בסצנה המצולמת, הם יהיו מחופשים, כי זה מה שהקאנון דורש- אז לא נדע למה הם בחרו בתחפושת הזו כמו הדמות הראשית, אבל זה לא הגיוני שהם לא מחופשים במסיבת תחפושות... סי ווט איי מין? XD

shirusheet

New member
איי סי וואט יו מין

אבל אני חושבת שבמקרה והם ניצבים, לא צריך להגיד את השם שלהם כל הזמן XD אבל כן, אני מבינה את כוונתך.

Ayelet 363

New member
הקרייריסטים

ובכלל, היריבם של קטנס וכו' במשחקי הרעב (וכו'= שאר הדמויות החיוביות).

Billy Shirs

New member
אני צריכה להחליף מוח.

העבודה מאוד שוחקת אותי כנראה:-D אני כמעט תמיד מוצאת את עצמי בצד של הרעים איכשהוXD

למעלה